reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

ano :)

mamooli, mój Rafał zawsze mi tłumaczy, że zdecydowalismy się na debet i teraz jest taka potrzeba, żeby go wykorzystać, wiec korzystamy...

reklama
Wiecie co Kobitki jestem nienormalna !!!!!!!!!! Ja bym znów chciała byc w ciąży. teraz to troche nierealne - Kamil jest za mały ale bardzo bym chciała dzidziusia w brzuszku. Czytałam dzisiaj wątki sierpniówek i marcówek 2007 i tak sie rozmażyłam a mąż ma 3 zmianę hehe

agawa
a ja się właśnie modlę żeby nie być znów w ciąży.....

mam dość, dość, dość..
kolejnego wieczoru wypelnionego płaczem
i to obu naraz  ::)
niezależnie od tego kogo pierwszego kąpie, bo dziś spróbowałam pierwszego Maksa
ale było jeszcze gorzej... bo po zjedzeniu mleka rozdarł się na dobre
a Ola od jakiegoś czasu nie chce się kąpać i jest wycie i siłowanie się z nią
jak ona padła to jeszcze godzinę uspokajałam Maksa
w końcu pomyślałam że może to zęby i masowałam mu dziąsła żelem
na dodatek mam kolejną maść do mojej kolekcji, tym razem robioną, witaminową ale chyba mu nie służy
bo rano obudził się z zaczerwienioną buźką a jak go teraz po kąpieli nią posmarowałam to okropnie się drapał
więc mu umylam buźke ::)
ja już naprawde głupieje bo sama nie wiem czym go smarować........
na dodatek mimo tego że malo jem i ćwiczę -
dziś jak sie zwarzyłam to było 2 kilo więcej niż tydzień temu
chce mi się wyć normalnie  :mad:

mamaoli nie dziwie ci się. Mówie że chce dzidziola może i dlatego że nie mam żadnych problemów z Kamilem. A co do zrzucania wagi poddałam się z tą 6 bo nie spadłam nawet 0,5 cm w talii. :) talii??? talią tego nazwać nie można raczej beczką no ale jak tylko skończe karmić choć trochę piersią to przechodze na mega dietę z tymi czeskimi prochami co naprawde działąją - przykłąd mojego taty. A jak nie schudne to se tłuszcz utne normalnie nożem!!!!!!!!!!

mamaoli nie martw sie jutro bedzie leipej...probowalas denintox gel???  Nawet mi pomogl jak zabolalo ;) kurde juz wiem ze doliny bywaja i mijaja dzis jak Agatka powitala mnie usmiechem to doswiadczylam tego jak bardzo ja kocham, tez bym chciala znow byc w ciazy, gdybysmy tylko mieli warunki od razu bym sie zdecydowala ;) trzymaj sie kochana

ja sie cieszę że mam moją dwójkę (choć Maks był planowany ciut później ;))
i kocham je bardzo tylko czasem niewyrabiam...po prostu
a wlasciwie to wieczorami, bo w dzień nawet spoko

agawa a co to za prochy o których piszesz??

ewunia to na ząbkowanie ten denintox gel??

A są takie prochy które kupuje się na receptę wystawioną u nas tj przez polskiego lekarza ale kupuje się w czechach- u nas tych prochów nie ma/ Mój gin mi nawet o nich mówił a mojemu taci eprzepisał lekarz który tez dzięki nim schudnął. Je sie raz dziennie i działają tak że nie odczuwa się głodu tzn, jesz byloe tylko jeść a nie że jesteś głodna. Działają. No ale jak sie karmi to trudno żeby je chamać :)Jutro sprawdze jak sie nazywają. to podeśle nazwe na wątku

dzięki za informacje :)
ja mam wrażenie że cos mi sie w organixmie poprzestawialo po drugim porodzie..
po urodzeniu Oli po pół roku już wrociłam do formy bez żadnego odchudzania się

teraz pół roku prawie od porodu a ja dalej 10 kg na plusie :(

reklama
Kto chce schudnac, niech baardzo !ograniczy spozycie cukru (w tym chleb, ziemniaki, maka, ryz, itd.) a je za to wiecej miesa. Chudnie sie swietnie i sil wiecej- a podczas cwiczen ladniej sie modeluje miesnie.

Do góry