reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Agawa- do miesa obowiazkowo warzywka - jakas suroweczka, w ilosci dowolnej. Samo mieso niezdrowo, bo zakwasza organizm. Musi byc zielenina dla rownowagi.
Mieso moze byc z tluszczykiem (z umiarem oczywiscie ;) )
A jak sie bardzo slodkiego zachce to jabluszko polecam :laugh:

Kinga - GRATULUJĘ!!!

Mamooli - dzielna z ciebie kobitka!!!
Kiedyś czytałam, że czasem trudno jest nam schudnąć, bo nasza psychika potrzebuje bycia "dużym" - tzn. mamy wrażenie, że wtedy mamy więcej siły do stawiania czoła różnym sytuacjom; a w momencie kiedy uświadamiamy sobie, że tusza niekoniecznie równa się siła wewnętrzna to wtedy łatwiej schudnąć...nie wiem czy za bardzo nie zagmatwałam

cholibka - u mnie nie działa zastąpienie słodyczy jabłkiem...gruszką zresztą też nie ;D w tej chwili "dzień bez słodyczy jest dniem straconym" ;D a dupsko rośnie....

Wiecie co, jakos smutno mi dzisiaj . Tak mi sie zal zrobilo, ze juz dzieckiem nie jestem i niestety juz nim nie bede :(
Ze ten czas tak szybko leci :(
Moi rodzice dopiero co mieli tyle lat co ja teraz (chodzilam wtedy do drugiej klasy), a teraz juz 50 tka na karku :(
Jakos tak straszno :(

Nic, ide spac, moze jak sie wyspie to mi sie humor poprawi.

iwosz pisze:
Mamooli - dzielna z ciebie kobitka!!!
Kiedyś czytałam, że czasem trudno jest nam schudnąć, bo nasza psychika potrzebuje bycia "dużym" - tzn. mamy wrażenie, że wtedy mamy więcej siły do stawiania czoła  różnym sytuacjom; a w momencie kiedy uświadamiamy sobie, że tusza niekoniecznie równa się siła wewnętrzna to wtedy łatwiej schudnąć...nie wiem czy za bardzo nie zagmatwałam

iwosz ciekawa teoria ::)
moze i cos w tym jest

ja wierze że jak przestane się tym przejmować to schudnę bo tak często u mnie jest
tyle że mam tylko 3 tygodnie do wyjazdu na wakacje a w żadne rybaczki swoje się nie wcisnę :mad:
nie mówiąc o jeansach
mam dość dresów i spodnic na gumce

ostatnio chodzilam w spodniach mojego męża
jakież to było wspaniałe uczucie moc się w czymś zapiąć....

reklama
Aniam niestety, starzejemy się ::)
odkąd mam dzieci to to zauwarzam ;)

ale nie ma się co martwić, każdy wiek ma swoje uroki przecież
a chciałabyś znowu do szkoły chodzić?
i wkuwać na durne czasem sprawdziany
ups! zapomnialam że Ty uczysz :)
bo ja jestem szczęśliwa że juz nie muszę ;)

chociaż cale życie się uczymy

Do góry