reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
zuzia!- mój mały też nie usiediz przy piersi "przepisowych" 20 minut, zresztą tak było od początku- po ok 5-7 minutach jest najedzony. Karmię go co ok 3-3,5 godz.

A Twoja córcia je już zupki? Przerwa między karmieniami wtedy też wynosi ok 2 godz.??

mamooli, kiedyś jeden ksiądz powiedział mi, że Bóg nie da mi nigdy niczego, czego nie dałabym rady udźwignąć, nawet jeśli mi wydaje się inaczej :) To mocno tkwi w moim sercu i trzymam się tego baardzo. Najbardziej rozbrzmiewało to we mnie, jak nachodziły mnie straszne porodowe wizje.
Może to coś też Tobie pomoże :) sciskam i wytrzyj już nos :) Uśmiechnij się do monitora i pomyśl, że widzisz w nim nas wszystkie razem, uśmiechnięte do Ciebie :)

a ja sie trochę odstresowałam - udało się Krzyśkowi pozałatwiać tak z pracą, że wyjeżdżamy w poniedziałęk, nocujemy u mojego kuzyna, we wtorek rano ruszamy do Kołobrzegu. potem przenosimy siędo Świnoujścia i wracamy pod koniec września. potem kilka dni w domu i na tydzien w Bieszczadki kochane i na tydzień do Rzeszowa.

reklama
Kasia to bedziesz u mnie w miescie szkoda ze mnie tam nie ma to bysmy sie spotkaly ::)

Ewunia porozmawiajcie ze soba bedzie dobrze glowa do gory! ;)

Do góry