reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Maggusia pisze:
tereskaa pisze:
Maggusia pisze:
Tereska ale fajnie by bylo! ::)
Maggusia a pamietasz lody w MYSZCE na Grunwaldzkiej chyba o ile sie nie myle:):)
PYCHOTKA:):)

No pewnie ze pamietam! MNIAM albo zapiekanka ze stacji :)

z tymi dodatkami ....tylko tam taaaaaaakie pyszne byly.........
na wspomnienie o tych lodach i zapiekankach to nie ślinka ale ogromna "ślinica"mi leci ;D

dziewczyny, mam problem - ani w realu ani w auchanie ani w tesco nie ma pampersów i huggiesów nr 4!!! po objechaniu Dąbrowy postanowiliśmy pojechać do tesco w Katowicach - tam też posucha, pieluchy w rozmiarach 2, 3 i 5! babeczka powiedziała nam, że w hurtowniach brakuje 4!!!
jutro jadę do makro, Kasia76 podobno tam kupiła, oby były!!!

kupiłam 4 "teskowe", mam nadzieję, że będą dobre...

osinka, Ty mnie nie strasz, bo wlasnie konczy mi sie paczka i w poniedzialek mialam do sklepu isc kupic. ::) A moze w Tychach sa 4 ::)
choc, poczekaj, bylam na 3 Stawach wczoraj i tam widzialam Pampersa 4, nawet te nowe z "gasienica"

w Bielsku w Auchanie pełno huggisów ale jużnie ma promocji za to w tesko są po 40 zł za mega pake te z kubusiem oczywiście. W auchan 4 pampersów nei było

agawa - Ty z Bielska jestes ???
bywam tam dosc czesto, bo mam sklep w Sarnim Stoku, moze jak nastepnym razem bede tam jechala to sie zdzwonimy i na jakas kawke umowimy ???

Ja kupiłam 4 Pampersy w Carefourze, z gratisowymi skarpetkami (wybrałam sobie takie fajne ocieplane) :) Czyżby w okolichach marca tyle dzieciaczków się na Śląsku porodziło ? ;D

izka nie z kęt jestem ale często w bielsku robie zakupy i brat tam mieszka a sklep ma w sferze i 2 w klimczoku - brat :)

reklama
Do góry