reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
kaśka76 pisze:
ja mam jakieś obawy przed wyjazdem, a poza tym moja waga buuuuuuuuuuuuuuuuu
Kaśka - coś Ty nie przejmuj się niedługo wrócisz do formy :) :) :) :) :) na wątku zdjęciowym chyba jesteś razem z synkiem na jednym ze zdjęć , i uważam że ładnie wyglądasz :) :) :) :) :) :)

co do grubosci to tez mnie to dołuje i rozumiem kaśkę
w sumie ja tez zle nie wygladam jak sie dobrze ubiore i zamaskuje
ale ja nie chce tak sie ubierac chcialabym moje dawne ciuszki :(

Ja tez chcialabym zmiescic sie w moje stare ciuszki! :mad: i pozbyc sie tych rozstepow skad ja wezme kupe kasy na ich usuniecie????????????

ja też potwornie się czuje z moimi niezrzuconymi kilogramami
i jesli faktycznie jestem w ciąży to dłuuuuuuuuugo potrwa zanim będę normalnie wyglądać :(

na dodatek przestałam ćwiczyć i jem dużo i słodko bo juz mi nie zalerzy na niczym...
totalny dół
już mnie nie cieszy to
- że mama mi wróciła
- że na wesele ide za tydzień
- że na wakacje wyjeżdżam
- że słońce dziś świecilo

będe czekać do piątku na krwawienie a jak nie przyjdzie to chyba do lekarza przed wyjazdem pasuje iść
ja myslę że nie przyjdzie że to by było zbyt piękne......

Mamooli!!! Przywołuję cię do porządku!!!! Jak to ci nie zależy???!!!
Jak kopnę w cztery litery...!!!!
Słodycze źle robią na zęby ;D ;D ;D i na samopoczucie na dłuższą metę też...
Marsz jutro na spacer... do fryzjera...gdziekolwiek...dzieci "sprzedać" i zrobić sobie 5 minut (no może 30 ) TYLKO DLA SIEBIE!!!!

iwosz nie mam komu sprzedać dzieci :(
a do fryzjera długo nie pójde bo finansowo stoimy kiepsko
ja TYLKO nie chce być w ciąży.........................................................................

wiem Mamooli - rozumiem cię doskonale ... A nie masz jakiejś zaprzyjaźnionej sąsiadki? Mama (świeżo "powrócona")nie chciałaby zająć się chwilę maluchami?(np. wziąć je na spacer a ty zrobisz sobie kąpiel)

reklama
Do góry