reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

dzięki anian :) Moja chyba też postanowiła zadbac o linie :)

Ja chyba nawet za bardzo się nie martwie tym jej niejedzeniem, bo jak wracam do domu, to litry mleka ze mnie idą, więc wyjada wszystko ::)

Chyba zacznę kupować obiadi, może to zaakceptuje???

A w pracy: dostałam klasę, w której rządzi zasada: Silniejsi uczniowie! Staram sie im pokazać, że tak nie jest. Nawet nie wiecie ile mnie to kosztuje...

reklama
u nas tez marnie z jedzeniem. Sprobojcie zabawiac dzieciaczki przy jedzeniu moze to pomoze bo Kubie pomaga i chociaz troche wiecej zje.

KingaP pisze:
A w pracy: dostałam klasę, w której rządzi zasada: Silniejsi uczniowie! Staram sie im pokazać, że tak nie jest. Nawet nie wiecie ile mnie to kosztuje...

to masz przerąbane, ale dzielna jesteś i dasz im radę i pokażesz, że matematyca górą!!! :)

hej, hej !!
trochę mnie tu nie było

spędziliśmy weekend w Szklarskiej Porębie - było pięknie, Maks wjechał nawet wyciągiem na Szrenicę (bo mieliśmy wjazd za darmo :)), ale niestety przysnęło mu się przed szczytem i obudził się dopiero na dole :laugh:

mamooli - myślę cały czas o Tobie, trzymaj się!

A dziś tak dla odmiany kadę sie spać pomimo że sama to w świetnym nastroju
chyba ,,Magda M'' mnie tak nastroiła

MamoOli :) będzie dobrze

zasmarkana jestem, Krzymek i teściowa tyż...

Kinga - wierzę w ciebie ;D co to taka klasa dla takiej silnej babeczki jak ty??
koga - a czemu mnie nie zabraliście?? Miałam nadzieję, że uda nam się wyskoczyć w góry na chwilę, ale najpierw choroba Piotrka,a teraz totalny brak funduszy...wrrrr...

Catherinka - body ze zdjęcia jest niebieskie (zdaje się, że osoba, która je sprezentowała zakupiła w je 5-10-15)

reklama
dziewczynki, jestem podłamana, w pracy mam takie strrresy, że ledwo wyrabiam :( przez to jesten non stop padnięta i chyba mam mało mleka!!!
wczoraj o 20 próbowałam odciągnąć laktatorem - 10ml, od 24-2 odciągnęłam 15ml, nie mogłam spac z nerwów i wstałam o 3:30, do 5 udało mi się odciągnąć 50ml, jeden wielki koszmar!
mam dość pracy!!!!! odkąd wróciłam zdążyłam schudnąć tak, że ciuchy sprzed ciąży są na mnie za duże :(

najbardziej dołuje mnie sprawa mleka... mam herbatkę dla karmiących z humany, będę ją chlać non stop... a żeby było jeszcze bardziej dołująco, to Agatkę od kilku dni nocami szczególnie boli brzuszek - pręży sie, stęka w nocy, robi pieniste kupku albo śluzowate :( nie wiem od czego... dostaje tylko kaszkę i nic więcej (słoiczki, tzn. jabłko odstawiłam 3 dni temu) i nie ma poprawy :(
muszę wybrać się do lekarza z maleńką

Do góry