reklama
K
kasiula matula
Gość
ostatnio sie dolowalam ze znowu 2kilo mi przybylo dzis wchodze na wage i 3ubyło juz nie wiem oc co chodzi mojemu organizmowi to chyba tak na poprawienie humoru :
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
a mnie dzisiaj boli cała szczęka , wybrałam się wkońcu do dentysty i doprowadzam moje uzębienie do stanu używalności po ciązy. Myślałam, że bilans wyjdzie gorzej ale nie jest źle. Dzisiaj półtorej godziny na fotelu dało mi w kość
zmieniłam fotel ginekologiczny na dentystyczny 
K
KingaP
Gość
anian pisze:a ja jestem już zmęczona pracą...
ja też! Właśnie ryję głową po klawiaturze
Kiedy wakacje??????????????????
do tego Karola ma focha, nie je jak mnie nie ma
M
mamaoli
Gość
Kinga może jej przejdzie..
nie denerwuj się
Maks ma czasem 4 albo i 5 godzin przerwy w jedzeniu
Karoli napewno nic nie będzie
i może z czasem przestanie się buntować
nie denerwuj się
Maks ma czasem 4 albo i 5 godzin przerwy w jedzeniu
Karoli napewno nic nie będzie
i może z czasem przestanie się buntować
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
A my zlapalismy pane w wozku (a raczej przy wentylu jakas dziura sie zrobila czy cos) i porazka totalna, w zadnym sklepie z wozkami nie mozna kupic detki, a i w rowerowych sprawdzilam i tez lipa. Musze zadzwonic do sprzedawcy (wozek kupilismy na Allegro) i mam nadzieje ze on cos poradzi. W kazdym razie byla wizja - bez wozka przez najblizsze dni - na szczescie znajoma pozyczyla nam wozio po swoim synku. Nadal jestem w szoku, bo jak mieszkalam w Anglii tam w kazdym rowerowym mieli detki do wozkow, a tu... no nic jutro dzwonie i zobaczymy jak dlugo bede musiala czekac!
reklama
anian
Fanka BB :)
KingaP pisze:do tego Karola ma focha, nie je jak mnie nie manawet deserków
![]()
już wcześniej chciałam Cię "pocieszyć" ale zapomniałam na jakim wątku pisałaś o buncie Karoli do jedzenia. U mnie Patrycja stwierdziła, że się odchudza jak ja pracuję...Już powoli przestawia się do jedzenia, ale i tak z oporami zje połówkę słoiczka z obiadkiem...Ale najdziwniejsze jest to, że Mała wcale nie jest głoda (brak miałków itp.)