reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Agusia ja zostawiam Wiki z Madzią, nie mam innej alternatywy. Miałam dziś być krótko, bo kończyła mi rozgrzebaną 6, ale okazało się, ze ta cholerna 6 miała jeszcze jedna dziurę:( i zamiast 40 min wyszło 2h

Spędziłam 2h na fotelu u stomatologa :(, bolało

jak ja nie lubię chodzic do stomatologa:baffled: zawsze sceny robię:zawstydzona/y:
teraz mam stracha bo na 21 maja jestem umówiona na wstawienie implantu na miejsce dolnej 6 co mi ja usuneli 3 lata temu, i robia to coprawda w znieczuleniu ale mijescowym i boje sie, że sceny jeszcze wieksze bedę robić, bo jak sobie pomysł, że mi musza naciąć dziąsło i wiercic dziurę w kości to ... :unsure:

a ja nie mam nic na przeciwko wizytom u stomatologa, mam od wielu lat tą samą pania stomatolog wiec nigdy nie mam stracha

a ja nie mam nic na przeciwko wizytom u stomatologa, mam od wielu lat tą samą pania stomatolog wiec nigdy nie mam stracha
to tak jak ja :tak: może dlatego że nigdy nic poważnego nie miałam z zębami tylko małe dziureczki i w 5 minut zrobione :sorry2: w ciąży na początku 2 razy byłam i jeszcze od tego czasu ani razu :no:

reklama
Do góry