reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
...fatalnie. Migreny ciąg dalszy i haftuję od rana:baffled:
Zaraz zwalniam się z roboty i jadę do domu, bo nie daję rady:-(

współczuje wam dziewczyny tych migren :-(
a ja się czuje tak sobie w sumie sama nie wiem:baffled:taka jakaś nieokreślona jestem

A ja w wyborowym nastroju...siedze na "tarasie" i pisze na BB, cóż wiecej chcec...a poza tym to słonko mnie rozwala..

Właśnie wstałam.. i już mi lepiej:tak:
Głowa jeszcze boli, czuję się zamulona, ale już nie rozmawiam z toaletą.

Mysia ale Ci fajnie. Ja co prawda nie mam własnego domku, tylko mieszkanie, ale mam duży taras i latem w weekendy uwielbiam jeść śniadanie z Tomkiem i Małgosią na tarasie. Później kawka i mogłabym tak siedzieć i siedzieć:-)

A dziś tak nijako....
Potrzebuje kopniaka,żeby sie ruszyc,nic mi sie nie chce...
A Kuba ma znów katar,buuuuu....
Szkoda,bo chciałam iść do kumpeli zobaczyc 3 tygodniowego maluszka i sie napatrzeć troszkę.:tak:

reklama
A ja dzis mam nawet lepszy dzien. Dostalam przed terminem @ :-D:-D:-D, a przez ostatnie 2 dni tak hormony we mnie szalaly ze myslalam ze rozniose wszystkich ze zlosci.

Do góry