reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
a ja mam od rana zly nastroj.................wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....niby bez powodu a moze to pierwszy kryzys w odstawianiu Laili? (choc na razie najlatwiejszy etap- odstawianie w dzien...)

a ja mam od rana zly nastroj.................wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....niby bez powodu a moze to pierwszy kryzys w odstawianiu Laili? (choc na razie najlatwiejszy etap- odstawianie w dzien...)
Ja miałam straszny kryzys przy odstawianiu i zmienne nastroje.:crazy:

Susu Ryba bedzie dobrze....:tak:nie ma co sie podlamywac.....sama zobaczysz ze bedzie ok...

reklama
Susu -głowa do góry! Laila i tak bardzo długo korzystała z cycusiowych dobroci, nie wyrzadzasz jej najmniejszej krzywdy:no:
Mało tego , poswiecasz sie zeby odstawic Lailusie dla jej dobra.
Bedzie dobrze -zobaczysz.

Do góry