reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

U mnie @ ma byc 12 :tak:
Jestem chora:-( znowu goraczka , bol gardla , kaszel,chrypka i katar:baffled::-(

reklama
Irtasia u was z tymi chorobami strasznie...moze powinniście odkazić mieszkanie z bakterii....

Zdrówka życzymy!!!

miałam ci powiedziec irtasia ,za jak chcesz z dziecmi do alergologa w polsce isc musisz miec rtg klatki piersiowej(zeby wykluczyc astme:tak:)

miałam ci powiedziec irtasia ,za jak chcesz z dziecmi do alergologa w polsce isc musisz miec rtg klatki piersiowej(zeby wykluczyc astme:tak:)
No to bedzie problem :baffled: bo mi tutaj tego niezrobia bo jak Jacki niechcieli zrobic rtg szczeki(niedawno jej dopiero zrobili ale to juz wiecie) bo niby dla dzieci takie niezdrowe to Jenni na 100% u nas nie zrobia:baffled:

No to bedzie problem :baffled: bo mi tutaj tego niezrobia bo jak Jacki niechcieli zrobic rtg szczeki(niedawno jej dopiero zrobili ale to juz wiecie) bo niby dla dzieci takie niezdrowe to Jenni na 100% u nas nie zrobia:baffled:

W Raciborzu jest az 1 alergolog:baffled:

juz teraz sie zarejestruj do alergologa na lipiec
jak przyjedziesz odrazu zrób rtg dzieciaka wyniki z opisem mozesz miec nawet w ciagu 30 minut jak dobrze trafisz
poprostu uprzedzam ,zebys sie nastawiła
no i niech ktos z lekarzem w rodzinnym w pl pogada jak sprawa sie ma i uprzedzi ,ze bedziesz chciała skierownie na to wszystko
zebys nie musiała jeszcze latac nie potrzebnie

juz teraz sie zarejestruj do alergologa na lipiec
jak przyjedziesz odrazu zrób rtg dzieciaka wyniki z opisem mozesz miec nawet w ciagu 30 minut jak dobrze trafisz
poprostu uprzedzam ,zebys sie nastawiła
no i niech ktos z lekarzem w rodzinnym w pl pogada jak sprawa sie ma i uprzedzi ,ze bedziesz chciała skierownie na to wszystko
zebys nie musiała jeszcze latac nie potrzebnie
Tak zrobie :tak: zobaczyma co z tego wyjdzie:-)

reklama
Do góry