WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Aga trzymaj się
Ach Ty to zawsze musisz być poszkodowana przez los
;-)
;-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
;-)
efekt bólu oka. i głowy ....wylew w oku
efekt bólu nóg mega @
czuje sie .....sama nie wiem jak
i jeszcze grypa![]()
współczujeRety, dopadła mnie migrenaCo za pech, tyle sobie na dziś zaplanowałam.
:-(
:-(

Wolfia a Ty jak się czujesz;-)

Dziękuje, nie najgorzej;-) Ciężko mi już trochę, ale niedużo zostało, więc dam radę![]()

A co masz nie dac,pewnie,że bedzie dobrze.To juz "ostatnia prosta' i słodki finał przed Tobą...ach!![]()

A drugi poród idzie łatwiej? Czy nie ma reguły? Pewnie każdy to oddzielna historia i przeżycia;-)