Rzeczywiście w ciąży tak działaja hormony, tak słyszałam, ale poweim Wam, że ja nie miewam w tej ciąży w ogóle złych nastrojów, owszem miałam takie dni, kiedy byłam bardziej nerwowa, ale żadnych dołów nie miałam, wręcz odwrotnie.
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
A ja aż jestem zdumiona, bo po rwaniach krzyża w II trymestrze teraz kompletnie NIC. Czuję się super, ani zgagi, ani skurczów, ani bólu plecków
Jedynie, jak więcej pochodzę, to brzuszek w dole boli, ale teraz staram się oszczędzać, jak najmniej chodzić i stać.

stanki3
Mamy lutowy'07 Początkująca(y)
czesc, nie wiem jak obfite i częste masz te krwotoki z nosa, ale ja ostatnio leżałm w szpitalu i tez miałam takią historię kilka dni pod rząd, ale lekarz uspokoił mnie że to w normalne bo w ciąży naczynia krwionosne sa bardziej ukrwione i tak może się dziać.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)

mysia23
mama dwójeczki
Ja ostatnio mam złe dni...ale nie wiem czy to hormony i ciąża, czy poprostu ta pogoda jesienna, mgły i mało czasu na odpoczynek tak na mnie wpływają...:-( a najgorsze,ze mój małżonek to musi znosic, biedny nie wie ja k mi pomóc...ale chyba samo przejdzie... choć dziś po wizycie u gin strasznie sie martwie i musze liczyć te spięcia brzuszka, bo za duża ilosć kwalifikuje mnie do szpitala - to fakt ten mnie przeraża!!!

susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja nadal nie mam (odpukac w niemalowane) problemow z krzyzem ale za to znow jestem przeziebiona i tym razem bardzo......
Chyba oboje z mezem mamy grype, on czuje sie okropnie jak jeszcze nigdy, ja tez fatalnie...a tu lekarze mowia ze nie moge nic brac tylko naturalne sposoby a te nie pomagaja...NAjgorsze ze mam tyle do roboty na uniwerku i dzis biegalam miedzy bibliotekami i jutro tez musze...:-( No ale w sobote i niedziele musimy sie 100procentowo´kurowac. Tylko jak?.........

reklama
Wiecie, nie wiem, co jest grane, ale poza lekkim bólem kręgosłupa czuję się z tygodnia na tydzień coraz lepiej. Nawet po schodach łatwiej mi chodzić, niż ten miesiąc-dwa temu, mniej się męczę
. Jedyne, co mi ostatnio się dawało we znaki, to poranne niskie ciśnienie - szłam do pracy tak bezsilna, że najpierw musiałam posiedzieć, a poprawiało mi się najskuteczniej, jak mnie ktoś lekko zdenerwował
:-) . Jak powiedziałam to lekarce, to się zaczęła śmiać, że jeszcze się z takim objawem nie zetknęła