Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Kasiad: dzięki za odpowiedź
To ja w takim razie bólów przedporodowych jeszcze chyba nie mam, bo jak mi brzuch stwardnieje to na cały wieczór i tylko przespanie się pomaga.. tak na minutkę to nie twardnieje ani nie boli bardziej niż zwykle. Ale racja, porozmawiam o tym z lekarzem... tyle że to dopiero za 2,5 tygodnia
Bardzo możliwe że to był jakiś ucisk na nerw, w ogóle zauważyłam, że w pewnej pozycji dzidziolek chyba też na jakąś tętnicę uciska, bo nagle czuję mocniejszy puls i serce zaczyna walić nie tyle szybciej, co mocniej... a jak się przekręcę to mija.
Czy WY tez macie takie problemy z podniesieniem się do pionu z leżenia na plecach, jeśli nie da się najpierw przekręcić na bok
Mam wrażenie że ja już wcale nie mam mięśni brzucha 

Bardzo możliwe że to był jakiś ucisk na nerw, w ogóle zauważyłam, że w pewnej pozycji dzidziolek chyba też na jakąś tętnicę uciska, bo nagle czuję mocniejszy puls i serce zaczyna walić nie tyle szybciej, co mocniej... a jak się przekręcę to mija.
Czy WY tez macie takie problemy z podniesieniem się do pionu z leżenia na plecach, jeśli nie da się najpierw przekręcić na bok