reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

jak sie spisuja----->TATUSIOWIE

U nas na dzień tatusia była lauteczka namalowana przez Zośke i duże lody :) Tatuś był w niebowzięty i bardzo szczęśliwy :-)nawet łezka mu się zakręciła :-):tak: a i w ramach tatowego święta Zośka namiętnie dziś całowała się z tatą i tuliła ( mały lizusek z niej :-D;-))

reklama
Dziewczyny naprawde sliczne laurki, prezenty i niespodzianki. Naprawde podziwiam zdolnosci i pomyslowosc. Gdybym byla tatusiem i dostala cos z wyzej przedstawionych prezentow to bym sie napewno nie oparla wzruszeniu:-)

Asia, super pomysl z tymi zdjeciami! Tez mi to przeszlo przez mysl, ale zabraklo czasu na wykonanie - szkoda.... Moze nastepnym razem :-D No i Marcinkowe bazgrolki cudne! :-D:-D:-D

Zocha, Ty maly Przytulaku! :-D:-D:-D

Super prezenty!
Martusia zabrała tatusia na lody :-) a tatuś się zdziwił, bo zapomniał, że jest jego święto :-D ale jak Martusia- przy niewielkiej pomocy mamusi- złożyła mu życzenia, to urósł z dumy 5 cm :-D

Dziewczyny prezenty superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:-)A moje dzieciaczki napisały tacie smsa z wierszykiem przy pomocy mamy a potem dały buziaki i przyrządziły deser lodowy:-D

qrcze..a my z Klaudka obchodziłysmy sw taty 17 czerwca-tak jak Angole- kupilismy tacie koszulke-polo..i zamierzałysmy zrobic 23 niespodziankę...ale całkiem ypadło nam z głowy, ..................................zong...az mi sie przykro zrobiło, jak w TV(mamy polska)pan powiedział o sw.taty..buuu mam nadzieje, ze Klaudia bedzie zawsze sama pamietała..(i nawet zapomniałam -pierwszy raz w zyciu o moim tacie.bbuuuuuuuu..jakos tak dni tu mi sie zlewaja..:(

Heatherku, Asia, super prezenty. Na pewno Tatusiowie byli baaardzo zadowoleni i dumni ze swoich pociech:tak:
Miki też narysował Tacie rysunek (zrobię zdjęcie to wkleję). Bardzo mu się podobał i nawet pytał, czy sam rysował, czy mama pomagała;-)Stwierdzam jednak, że moje dziecię arystą nie zostanie, bo mało go rysowanie interesuje:-)
Aha, czekamy jeszcze aż przyjdzie koszulka dla Taty z napisem (nie zdążyła do soboty:-(-ale za to Tata będzie po raz drugi mile zaskoczony):tak:

reklama
Ale ci tatusiowie mają fajnie. Mi niestety nie udało się namówić Wojciaszka na podpis, ale duży buziak dla taty załatwił sprawę i wynagrodził brak laurki.:-)

Do góry