reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

jak sie spisuja----->TATUSIOWIE

Musze dzis pochwalic naszego tatusia bo wczoraj troche winka wypilam i juz nad ranem mialam straszny bol glowy...Wiec nasz wspanialomyslny tatus zabral swoja corcie z domu i zostawil mnie sama bym odpoczela...pojechal zalatwic swoje sprawy,odwiedzil kolege i pojechal pokazac niuni biuro w ktorym pracuje...:-)

reklama
Pati, fantastycznego masz Adama.:-) A w ogóle to on ma chyba dość luźne godziny pracy, co? Bo stosunkowo często piszesz, że gdzieś z Noemi poszedł w ciągu dnia, albo gdzieś razem byliście.

Lazi kiedy mu sie podoba...w sumie chodzi tak na 15:00 do biura i wraca ok 21:00 najpozniej...czasami sie zdaza ze wychodzi juz z rana lub wraca pozno...zalezy od spotkan z klientami....Ale przyznam ze mamy super ze tak jest...no i z wolnym na jakis urlop czy cos nie ma problemu bo bierze kiedy chce::-D:-)

Sandrusia ma super tatusia ale niestety jest daleko :tak::-(
Ale przyjeźdza 30 lipca i.... jedziemy nad morze ale sie ciesze :rofl2::-)

Gdzie to jeszcze nie wiemy. Często jeździmy do Władysławowa Jastrzębiej Góry , Łeby albo na Hel kiedyś też byłam w Kołobrzegu i Międzyzdrojach a ja bym chciała w jakieś inne ., nowe miejsce więc może nam coś polecicie. Najlepiej kiedy jedzie sie w miejsce znane, wiadomo ile do plazy i jakie warunki :tak:
A wyjazd planujemy od początku do połowy sierpnia :-)Może sie z którąś z Was spotkam :tak:

No ja właśnie pytam bo najprawdopodobniej w pierwszej połowie sierpnia będziemy w okolicach Łeby - nad jeziorkiem, skąd na pewno będziemy sobie robić wypady nad morze (bywa do Dębek, Łeby, Jastrzębiej) - także jak będziecie w tamtych okolicach to chętnie się spotkamy :) mozemy się wymienić przed wyjazdem nr kom- fajnie by było jakby Karol z Sandrą mógł babki postawiać ;)
No ale miajsca żadnego konkretnego tam nie mogę Ci polecić bo my zawsze do Choczewa nad jeziorko a stamtąd wypady nad morze

No ja właśnie pytam bo najprawdopodobniej w pierwszej połowie sierpnia będziemy w okolicach Łeby - nad jeziorkiem, skąd na pewno będziemy sobie robić wypady nad morze (bywa do Dębek, Łeby, Jastrzębiej) - także jak będziecie w tamtych okolicach to chętnie się spotkamy :) mozemy się wymienić przed wyjazdem nr kom- fajnie by było jakby Karol z Sandrą mógł babki postawiać ;)
No ale miajsca żadnego konkretnego tam nie mogę Ci polecić bo my zawsze do Choczewa nad jeziorko a stamtąd wypady nad morze
ja tez będę nad morzem od6 do 19 sierpnia :-)

reklama
Do góry