patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Rusalko przybij pione!U nsa tez Adam nie gotuje...Jedyne co zrobi to wstawi pizze do piekarnika-takie mam beztalencie kulinarne w domu...No ale jak to mowia-nie mozna miec wszystkiego... (a szkoda)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
..bo u mnie w domu maż przy garach ma total luz -mozna na palcach jednej ręki policzyc ile w przeciągu prawie 6 ciu lat małzenstwa zrobił jakiś obiad - tosty i saładki to jego spcjalność(saładki -dwie -owocowa i taka kapusta pekinska i jakies jego misz masze
, gotowanie budyniu, poranna kawa, kanapki, wsio- teraz jak słyszę na skype-ide cos sobie ugotowac- to aż mnie ciekawość zzera co on sobie tam pichci
- dobrze, ze chociaż zmywa po gotowaniu..-

Dzisiaj wybralismy sie na spontaniczny spacer z Mamootami... a ze pozno juz bylo, to male chlopaki takie troche marudne i poplakujace... Tatusiowie szli przodem z wozkami zajmujac sie poplakujacymi Brzdacami, a my z Mamootem tuptalysmy sobie z tylu plotkujac, plotkujac, plotkujac.... 

Faaaajnie bylo, nie Mamoot? 

No ale jeszcze nikt mi nie zwrocil uwagi ze wygladam jak fleja...