asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Ollesia...ty karmisz piersia?i czy Piotrus sam umie zasypiac?jesli nie potrafi to musisz go tego nauczyc, bo w przeciwnym razie zawsze bedziesz wstawac do niego. moze daj mu kaszke na noc, wedlug mnie albo on sie przyzwyczail do tego ze dostaje cyca co 2 h albo potrzebuje przytulenia.
moja mala sama sie przestawila, ale powiem ze na samym poczatku spala ze mna bo mi sie nie chcialo wstawac,ona tez potrzebowala bardzo bliskosci, jak byla mlodsza to nie moglam jej odlozyc bo zaraz byla pobudka i placz, ona w dzien spala na mnie,nie moglam sie ruszyc(teraz to juz jej sie w tej malej glowce nie miesci zeby na moim brzuchu spac, uwaza ze to niewygodne, a wczesniej bylo
), jak miala 3 miechy to postanowilam ze bedzie spala u siebie dalam na noc butle a pozniej cyca i jak usnela przy cycku to odkladalam ja do lozeczka.w dzien kladalm ja do wozka i usypialam bujaniem, az w koncy bujanie nie bylo potrzebne i sama nauczyla sie zasypiac. jesli mam byc szczera, to albo moja mala sama nauczyla sie spac w nocy, albo przez to ze na poczatku spala ze mna. teraz jak sie zbudzi i zaczyna sie bawic to ja nie zwracam na to uwagi, jest ciemno i cicho bo to noc, dostaje smoczka i jak nikt na nia nie zwraca uwagi to sama idzie dalej spac...bo co bedzie sama robic
moja mala sama sie przestawila, ale powiem ze na samym poczatku spala ze mna bo mi sie nie chcialo wstawac,ona tez potrzebowala bardzo bliskosci, jak byla mlodsza to nie moglam jej odlozyc bo zaraz byla pobudka i placz, ona w dzien spala na mnie,nie moglam sie ruszyc(teraz to juz jej sie w tej malej glowce nie miesci zeby na moim brzuchu spac, uwaza ze to niewygodne, a wczesniej bylo