Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no tak to jeszcze rozumiem;-) myślałam, ze padasz razem z Sarunią, przypomniało mi się jak szwagierka sprytną Miśkę usypiała, kładła się razem z nią, i już więcej z łóżka nie wychodziłaSilunia, Bedytka, Domiska - tylko pozazdroscic
U nas to wyglada tak, ze kapie Sare, idziemy zrobic mleczucho, mala kladzie sie w lozku, ja obok niej, ale w takiej pozycji polsiedzacej, gasze swiatlo. Mala pije mleko i zazwyczaj w ciagu 10-15 min. spi jak zabita, a ja normalnie wstaje i wychodze z pokojuJakbym z nia nie lezala to mala wychodzilaby z lozka i chodzila za mna ;-)
![]()

pewnie spałabym do rana gdyby nie to że musze na 6 miec kaka w termosie i chcac nie chcac musze sie zwlec z łózka je zrobic , bo mała robi pobudke o 6 i nie mam mocnych kakao musi byc natychmiast

jaka to dla mnie ulga:-) jeszcze żeby chciała zasypiać z godzinkę wcześniej, to już w ogóle byłoby super
bo na ogól- jak julka zasypia o 22, to ja idę się wykąpać, robię i jem kolację i też ląduje w wyrku...