reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jak uodparniać??

Agawa a możesz mi coś wiecej o tym specyfiku napisać? Nie wiem moze już gdzieś pisałaś, ale jakoś nie moge sie doszukać.

reklama
agawa - zycze powodzenia :)
krola7 - a jak u was ???
bo nasz michal juz od 1,5 miesiaca jest zdrowy ... bierzemy obecnie rybomunyl

Idzia u nas właśnie skończyła się angina :( Podobno po tej ospie może łapać więcej świństw. Ale mam nadzieję, że w wakacje będzie lepiej

Agawa - dzięki. Podpytam moją pediatrę

martaglo - jest tez rybomunyl w tabletkach (ja taki teraz podaje) - ale nie sa takie calkiem male  -ale moze mozna je rozlamac ...

martaglo,
Między innymi dlatego właśnie zdecydowalismy się na Broncho-Vaxom - to malusie kapsułeczki żelowe więc łatwe do połknięcia.

Dziewczyny,

Julkę dopadła cholerna infekcja :(
Wczoraj jechaliśmy na Chrzest z Łodzi do Piotrkowa - mała była tak podekscytowana, że śniadania jeść nie chciała..
W drodze zwymiotowała nam 2 razy - takie wodniste torsje.. ale potem czuła się doskonale i była nawet w Kościele na mszy.
Po 4 godzinach stwierdziłstwierdziła, że jest zmęczona i połozyła się na 2 godziny spać - wstała już z temperaturą 40 stopni :(

Po czopku z Eferalganu spadła jej gorączka do 37 stopni i pojechaliśmy na izbę przyjęć do szpitala a tam.. 4 dzieci z takimi samymi objawami! Wszystkie zwracające i z gorączką! Czekałyśmy 2 godziny bo w międzyczasie był poród, do którego lekarz musiał isć..

W Kościele Ksiądz mówił o jakiejś epidemii zachorowań u dzieci na taką infekcję w województwie łódzkim.. martwię się czy to nie znowu śródmiąższowe zapalenie płuc - bo tak się właśnie poprzednio zaczynało..

Buuuuuuuuuuuuuuuuuu.. :o

reklama
Dobrze że tam nie pojechałam a co roku spędzam wakacje w Tomaszowie Mazowieckim. Trzy lata temu moją 3 miesięczną córkę dopadła. O mało co nie wylądowaliśmy w szpitalu. Coś ten rejon pechowy latem.

Do góry