Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oliwia po kapieli ok 18:30 ma jeszcze czas na dobranocke i chwile zabawy. Pozniej klade ja do lozeczka i daje Jej butle z mlekiem, na niej zasypia. Butle oczywiscie trzymam ja bo w innym przypadku moje Dziecie w zyciu by nie zasnelo tylko skupiloby sie na zabawie butelka i wylewaniu mleka na siebie
Zazwyczaj zasypia na tej butelce a potem dostaje tylko smoczusia do buzi. Oczywiscie w czasie karmienia caly czas tuli sie, ugniata taka podusie z HIPPa ktora dostala w prezencie za kody
Jesli nie zasnie to dostaje dwa lub trzy smoczki (bo jeden to za malo 
) a ja wychodze z pokoju. Czasami zasypia od razu, czasami pospiewa sobie, a czasami placze i musze przyjsc, utulic ja, podac Jej smoczka i znow wychodze. Dzieki temu zawsze zasypia sama. Jak ktos jest w pokoju to Oliwka nie zasnie bo rozprasza Ja to i caly czas placze ze chce na rece. Ale nie zawsze bylo tak kolorowo
Do 6 miesiaca zasypiala na rekach moich lub tatusia a my musielismy chodzic bo inaczej pobudka
:-(, ale ktoregos dnia poprostu stwierdzilismy ze to chora sytuacja i zaczelismy nauke zasypiania w lozeczku. Teraz nie zalujemy, bo zarowno nam jak i Oliwce jest wygodniej ;-)Kazdemu zycze takiego zasypiania przez jego dziecko :-)
zasypiała sama i spała całą noc
początkowo od 24-6.00 apotem stopniowo doszliśmy do 20-6.00 potem butla i dżemka do 7.30 :-) super
na razie jestem na etapie rozszyfrowywania metody jaka poskutkuje na pomoc w zaśnięciu ;-)
ale się wyspałam.agusia1 - ja ostatnio chyba mam ten sam problem , bo zauwazylam ze jak zbliza sie czas usypiania Natalki tez zaczynam sie denerwowac, tez chce byc mama idealna, ona chyba czuje moj niepokoj
, a czy smoczki o ktorych piszesz to zwykle czy polecasz jakis szczegolnie, bo ja juz wyprobowalam wiele smoczkow, mala czasami sie zassie ale czesto wypluwa
![]()