reklama

Jaki poród ??

ewan-Augustowianka pisze:
przepraszam, jeśli poprzednim przykładem komuś przyspieszyłam poród, będę tutaj już tylko milusie rzeczy pisać, faktycznie taka dyskusja nie ma sensu
kajam się i niech wątek tutaj dalej będzie miły, nie chcę być wyklęta
pa pa

nie jesteś wykleta, tylko niepotrzebnie straszysz nas ciężarówki ;)

reklama
ewan-Augustowianka pisze:
przepraszam, jeśli poprzednim przykładem komuś przyspieszyłam poród, będę tutaj już tylko milusie rzeczy pisać, faktycznie taka dyskusja nie ma sensu
kajam się i niech wątek tutaj dalej będzie miły, nie chcę być wyklęta
pa pa

nie rozumiem co chciałaś osiągnąć tym i poprzednimi postami.

Ja tez miałam zszywane krocze i nic mi nie popękało. Mam mnóstwo koleżanek, którym również nic nie popękało i po kilku dniach czuły się ok. Przywoływanie wyjątków jest więc zupełnie bez sensu.
A jeśli się Ewan boisz komplikacji po cięciu, to zastanów się ile szwów Ty będziesz miała po cc, które mogą popekać...
I zgadzam się z Iwosz, że nastawianie się to "samospełniająca się przepowiednia". Więc może nastawiajmy się optymistycznie, to wszystko będzie ok!!! :)

a mój mąz powiedział że idzie ze mną i że się nie boi stwierdził że mi pomoże
cholera w czym i co mu się stało jestem w szoku

i tak się boję że będą go reanimować ::)

zobaczymy ja chyba nadal się boję go zabrać

mój mnie dobił tekstem raczej nie chciał m nie urazić ale mu tak wyszło
powiedział że jako nastolatek z dziadkiem wyciągał źrebaka i nie zemdlał

cholera ale porównanie!!!!!!!!!!!

agao pisze:
mój mnie dobił tekstem raczej nie chciał m nie urazić ale mu tak wyszło
powiedział że jako nastolatek z dziadkiem wyciągał  źrebaka i nie zemdlał

cholera ale porównanie!!!!!!!!!!!

;D ;D ;D agao - nie chcę Cię podpuszczać, ale zamordowałabym swojego Krzyśka za taki tekst ;) ;D ;D ;D

no co Wy!! Mój Rafał na wiosnę był u wujka na wsi i cieliła się mu krowa. Rafi dzielnie pomagał, a po całej akcji dumny powiedział: "Już wiem jak powinien wyglądać prawdziwy poród! Moge iść z Kingą, pomogę przywiązać linki do nóg i sam wyciągnę!!!" Myślałam, że się zesikam ze śmiechu ;D ;D ;D

a do Ciebie ewan mam prośbę: jeśli możesz, to USPOKÓJ się, bo Twoje wypowiedzi mnie bardzo irytują.

Idź i podburzaj sobie swoje koleżanki, które mają termin w okolicy Twojego. My tu dobrze się czujemy w MIŁEJ ATMOSFERZE. Znamy się już tyle, że wiem na co możemy sobie pozwolić w naszych wypowiedziach, żeby innych nie przestraszyć. A jeśli Ty masz inne zamiary, to IDŹ W POKOJU do swoich!!!

reklama
KingaP pisze:
no co Wy!! Mój Rafał na wiosnę był u wujka na wsi i cieliła się mu krowa. Rafi dzielnie pomagał, a po całej akcji dumny powiedział: "Już wiem jak powinien wyglądać prawdziwy poród! Moge iść z Kingą, pomogę przywiązać linki do nóg i sam wyciągnę!!!" Myślałam, że się zesikam ze śmiechu  ;D ;D ;D

dobre hihihihii ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry