Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Proszę doświadczone mamy o poradę i podzielenie się swoimi opiniami na temat proszków dla noworodków. Ułatwi mi to podjęcie decyzji w zakupie, za co już teraz z góry serdecznie dziękuję!!!:-)
Cześć:-) ja osobiście używam Vizir sensitive do tego płyn do płukania też Vizir sensitve i jestem zadowolona:-) można ich używać do dziecięcych rzeczy:-) nie trzeba wydawać kupy kasy na specjalne proszki.Osobiście polecam
Ja uzywam Loveli, ale byl czas ze uzylam vizir sensitive i bylam baaardzo zadowolona...niestety moj tata zapomnial o tym i kupil mi zapas loveli na jakies pol roku i teraz nie mam wyboru
Używamy jelpa, ale używaliśmy go już przedtem, szczególnie prałam w nim pościel jak teściowa miała przyjechać, bo jest alergikiem i każdy inny proszek źle tolerowała. Maluszek nie ma nic przeciwko
Ja używałam dla mojej niuni do 10m_ca Loveli
Teraz mogę prać w każdym proszku i niunie nic nie uczula.
Ale do tego jeszcze dodaje płyny do płukania Lenor sensitive
Witam!
Ja piorę róznie razprałam "dzidziuś", Jelp, Lovella i niunii to nie przeszkadza,warto prać w tych proszkach dla niemowląt szczególnie dlatego,że jest coraz więcej alergików nie tylko malych.
Pa;-)