reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

dzieki!. Mi tez komplety przypadly do gustu. :laugh:

a co do plszaków w karuzeli to tez tak słyszałam ale plastik jest tez nie bezpieczny! jak podrosnie malenstwo i do buzi zacznie brac? a drobne elementy? Czy jak mach raczka to to twarde nie zrobi sobie krzywdy?
To jest najgorsze wszedzie cos nie tak!!

reklama
Wesolutka karuzele kupila w sklepie ;D
Heksa lozeczko prezetuje sie bombowo i ciuszki fajniusie ;D
LILITH karuzela niezla,juz taki bajer,moja kumpela miala cos podobnego,ale szczerze mowiac malo z tego korzystala bo dziecko na poczatku nie bylo zaintresowane,potem tylko troszke i czesciej plakalo bo czasmi sie wlanczalo samo ::)

Heksa!!Lozeczko pierwsza klas!!!sliczny kolor i pieknie sie prezentuje z baldachimem. Zawsze marzylam o baldachimie:):):):):)i myslalam ze nigdy nie bedzie mnie strac, a tu prosze, a z dwa bede miala:):):)tzn nie ja tylko nasza mala Nadia!!!

A ciuszki przesliczne sa!!1no po prostu bomba!!!Wow!!!takie wlasnie lubie:):):)

Lilith super ta karuzela!!bajerancka. ciekawe na co my sie zdecydujemy!

A my zamówiliśmy dzisiaj wózek, zdecydowaliśmy się na tako. Jak już wiadomo w tym przedziale cenowym główny minus to waga bo 18 kg. Cała reszta jak dla mnie jest ok i wreszcie będę mogła spać spokojnie. Naprawdę ten wózek to spędzał mi sen z powiek ;)
Dzisiaj mieliśmy dzień zakupowy :) kupiłam
wózek
przewijak
nożyczki do paznokci
2 koszula do szpitala
wkladki laktacyjne
termometr elektryczny
szczotka do butelek
termoopakowanie
wkładki laktacyjne chico (zapomniałam popatrzeć na polecam/odradzam, zresztą chyba głuszek pisała jakie są najlepsze ale ja mam okropną sklerozę i pustkę w głowie :p
na allegro u jednego sprzedawcy zamówiłam : laktator avent isis + podgrzewacz do butelek, wkładki popordowe (1 opakowanie - nie wiem czy wystarczy :p , mam nadzieje ze 1 paka )

Na jutro zostały mi
pampersy
pieluchy dada
chusteczki
oliwka+mydlo
majtki jednorazowe
waciki leko
miska +pojemnik na brudne ciuszki
i stanik do karmienia
klapki
I to będzie chyba wszystko :laugh: :laugh: :laugh:
a dla sieie kupiłam dzisja sportowe buty w ccc na moje opuchnięte stopy (co za ulga)
Tak na marginesie to wczoraj dostałam wypłatę, zrobiłam takie zakupki, oplaciłam rachunki i już jestem pusta :p dobrze że mąż ma wypłatę 10 ::) bo by było :p
a to mój wózek laugh:

reklama
Wózek jest z nosidełkiem (usztywnianym), większe dziecko można wozić na płasko w spacerówce. Kupiliśmy głównie ze względu na wagę (moje 4 piętro). Na to łóżeczko uparł się Jarek. Mam nadzieję, że nie będziemy żałować zakupów :-)

Do góry