reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Ewe to teraz juz napewnow iesz o co chodzi:)
Kropecka sliczne te karuzele!!! A co do ceny tamtej to lepiej kupic nowa(dolozyc nawet 30 zl ) od pewnej osoby! Ja sie juz niemoge doczekac jak kupie ta moja:):)
Pokoj prawie gotowy! jeszcze okna i firany i juz!!! bardzo sie ciesze!!wkoncu moge poprac ciuszki hihi

reklama
Kropecka - podoba mi sie bardzo ta druga karuzelka.
Olenka, na pocieszenie pomysl sobie zawsze jak bedzie ladnie jak juz bedzie efekt koncowy.
Lilith to wrzucaj zdjecia!!!

łądniutkie te karuzelki,ale ja chyba kupię taką,jak miałam dla ewy czyli z plastikowymi grzechoczącymi,bo jak ją połamała to miała grzechotki:)poza tym zastanawiam się czy takie misiate się nie kurzą????no i jeszcze mój męzulek ma wymagania,żeby karuzelka była na baterie,a nie nakręcana:))))

Czekam na wózek i łóżeczko. Kurier powiedział, że będzie ok. 13 - 14, więc jeszcze długo. Ale nawet jak przywiezie, to nie rozpakuję, dopiero wieczorem, kiedy mąż wróci z pracy (z odebraną ze sklepu szafą dla maluszka), a my z Piotrkiem od dentysty :-)
Duuuuużoooooooooo czekania :-(

kropecka karuzelki bardzo ładne :)
olenka jeszcze trochę i będzie po remoncie, a wtedy to jest taki miło i ładnie :)
abryz doczekasz się w końcu :) My chyba teraz wszystkie mamy syndrom gniazda. Ja wczoraj porządkowałam w szafie i znalazło się nawet miejsce na ciuszki dla Ani, dlatego nie będziemy kupować komody, tylko może jakąś niedużą szafkę. Tak przynajmniej będzie taniej, a i miejsca tyle w pokoju nam nie zajmie. W sobotę wyruszamy na zakupy. Oczywiście jak nic nie popląta planów :) Też się nie mogę doczekać. Zakupy to taka przyjemna rzecz :) :) :)

reklama
Do góry