reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

ja tez bym chciała mieszkać nad morzem,a konkretnie w Niechorzu:)
Aniu suerowy wózek sama bym se kupiła,gdybym ino kase miała:)nie słyszałam jeszcze złego słowa na produkty coneco:)fajnie,że ma blokowane skrętne koła,ale znalazłąm coś takiego "własnie nabyłam sobie parasolkę Coneco Polo i szlag mnie trafia bo koła trzeszczą, skrzypią :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: jak nasmaruje WD40 to przez kilka dni jest spokój a potem od początku, co za *****!!! Pewnie będziemy reklamować...."
"ja trochę naoglądałam sie wózków na żywca i z tego co widziałam to coneco joker ( cena ok.140zł),waży 5,8kg,ma 2 pozycje oparcia,no i daszek oraz drugi model tej firmy to coneco polo(295zł) waży 6,5 kg i ma rozkładfane oparcie....jeżdziłam tymi wózkami po sklepie i fajnie się prowadzą."
" przez jakies 3 tygi mieliśmy najpierw coneco polo, ale cos szwankował i oddaliśmy i znaleźliśmy tego zooty,"
"Kupilam spacerowke Coneco Polo. Super jest. Oparcie do poz. lezacej, lekka 6 kg, odpinany daszek i plecy, folia przeciwsloneczna w budce i sklada sie jak parasolka. OKIENKO W BUDCE I DWIE KIESZENIE. jEDYNY MANKAMENT: PRZY POZ LEZACEJ, BRAK DOSTEPU DO KOSZA NA ZAKUPY."
no ciotka mam nadzieję,ze Ci to nie namieszało:)aha,a o tym skrzypieniu czytałam już kilka razy przed chwilą

reklama
W końcu mam lekki wózek:

wzek6ug7.jpg

wzek1ma6.jpg

Wózek Graco CitysportSeria Citisport:
- Płynna regulacja kąta nachylenia oparcia.
- Składana budka.
- Bezpieczne, pięciopunktowe szelki.
- Miękki pałąk.
- Lekka aluminiowa rama.
- Pojemny kosz.
- Łatwo odpinana wyściółka, która można wyprać.
- Pasek umożliwiający zawieszenie wózka na ramieniu.
- Pełna amortyzacja.
- Miękka i wygodna w prowadzeniu rączka z możliwością regulacji jej wysokości.

Dane techniczne:
System składania jedną ręką.
Wymiary wózka po złożeniu 88 x 48 x 26 cm.
Waży tylko 5kg.

Fajny ten wózek abryz :tak: My też planujemy kupić spacerówkę !
Przychylam się do pytania Mandarynki ile kosztowal?

Wózek Abryz teżmi się podoba, jest bardzo lekki a to ważne jak któś mieszka wysoko. Ostatnio patrzyłam na wózki z Graco na internecie i taki sam kosztawał 360 zł, więc też jestem ciekawa ile Ania za niego dała.

reklama
Do góry