reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
Ja mam już mętlik z tymi wózkami.... Po prostu szok - tyle opcji i możliwości - dopiero od zeszłego tygodnia wzięłam się za wózek i zdębiałam. Kurcze tyle tego jest, że masakra. Zrobiłam sobie listę z kilku forów i czasopism na czeba zwracac uwagę to wam jutro wypiszę. Ja sie zastanawiam nad Implast Drive 4 x i Deltim Fokus - ale nie w pełni mi odpowiadają. Np. Impast ma nie blokowane przednie koła co może być utrudniem a Fokus ma w ogóle nie skrętne koła co przy spacerówce się w ogóle nie sprawdza (szczególnie że spacerówkę będziemy używac w zimie).

ja wiem ze Deltim jest znacznie lepszy! sama chcialam drivera ale nasluchalam sie jednak zlych rzeczy i ostatnio jak bylismy po lozeczko rozmawialismy o nim i ta skretna os jest do dupy....

reni a jedrocha ci zdecydowane odradzam!!budka strasznie skrzypi!

mam pytanko...czy któraś kupowała już "okrycia kąpielowe"????jeśli tak to jakie i ile płaciłyście???moja Ewa ma dwa...jeden jest taki fajny,bo jest spory i jak ręcznik taki frotowy z obydwu stron,a drugi taki jakby delikatna frotka z jednej i z drugiej taka jakaś miękka tkanina...ale nie pamiętam ile płaciłam...szczerze mówiąc ten "ręcznikowy" dużo lepszy jest:))i jeszcze chciałam spytac czy rozglądałyście się za torbami do wózków???

Ja już kupiłam okrycie kąpielowe, jest dość duże, całe frotowe z kapturem. Też uważam że frotka jest lepsza, widziałam tańsze z polaru ale mi się wydaje, że nie wciągają wody. Ja zapłaciłam chyba 22 zł w Leclerku (nie mam pojęcia jak to się pisze) + gratis myjka do ciała :)

Dzisiaj oglądając wózki w necie znowu znalazłam taki który strasznie mi się spodobał. Myślę, że jest podobny do Deltima, gdyby nie jego cena to pewnie właśnie na taki zdecydowałabym się. Inglesinę miałam z Agatką i to w 2 wersjach -głęboko-spacerowej i potem spacerówkę dla starszych dzieci i była super. No ale cena wysoka, kurczę jak doliczyć do tego jeszcze fotelik to wychodzi ok. 2500!!!
http://www.baby.com.pl/szczegoly.php?przedm=2779775

reklama
gruszkacanpolrozowa8ag.jpg

79506231

patyczkihigieniczne0kg.jpg

rozekpszczolki19ri.jpg

nozyczkikomplet0ww.jpg

szczotkatwarda24qo.jpg

ceratkalibra8fr.jpg

1 partia

aha pokazuje wam zdjecia z allegro a te co kupilam i mam dam takie jak sie zrobily ale sa tragiczne bo program mi sie zwiesil i niewiele widac:(:( noa le sie pochwale:)

Do góry