reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Kropecka: super zakupy, sliczny kacik... jeszcze tylko glownego bohatera brakuje ;D
Lilith: Wiele osob w tym znajomy pediatra szczeze nam odradzal kupno fotelika od 0 do 18kg bo jednak podobno nie sa to foteliki dla takich zupelnych maluszkow, no chyba ze beda to przejazdy okazjonalne od czasu do czasu.tamte foteliki to juz bardziej tak od 3 miesiaca sie nadaja. My juz wiemy ze bedziemy czesto jezdzic wiec kupimy fotelik od0 do 13 bo tam jest bardziej lezaca pozycja- bezpieczniejsza dla kregoslupa malego podroznika :) Pozdrowionka

reklama
Kropecka no wspaniala wyprawka widze ze coraz bardziej jestesmy ku koncowi zakupowych szlenstw
Ja dzis zamowilam posciel,kochane zyrafki,rozek i przescieradlo z falbanka, ;D

Kropecka śliczny pokoik - CUDNY WRĘCZ, ale ci zazdroszczę, ze masz wszystko gotowe :)
Lilith - lepiej kupic ten 0-13 (własnie ze względu na przyczyny o których pisały dziewczyny wcześniej)

Dziewczyny ale sliczne to wszystko macie. Ja mam tylko jak narazie troche ubranek, okrycie kompielowe i przewijak. Miałam kupic taki jak ma Agusiaaa tylko zołty ale na tej promocji za 33 zł w Geancie juz takich nie było wiec kupiłam taki niebieski w misie i przczółki :)
A co do fotelika to czy nie wystarczy mi narazie takie nosidło, z ktorego robi sie gondole do wozka wielofunkcyjnego i po odpowiednim przymocowaniu na jakims stelazu mozna przewozic w samochodzie ? Cos takiego widziałam i narazie by mi to odpowiadało finansowo ale nie wiem czy to jest dobre?

My zdecydowaliśmy się na wózek Deltim fokus. Jest klasyczny i lekki. Do niego chcę dokupić fotelik dla maluszka (ok. 200zł)

reklama
O Deltimie tez myslimy własnie. Fajny jest. A te wózki nastepne to nie wiem, trzeba by było obejrzec w sklepach. Nie słyszałam o nich.

Do góry