reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
Mi osobiście bardziej podoba się Deltim Focus-lubię tradycyjne wózki, nie te z nosidłami. Waham się jeszcze pomiędzy Roanem Maritą bo też mi się podobają, a chyba nawet tańsze od Deltima. Decyzja pewnie zapadnie u nas ostatecznie jak będziemy wózeczek zamawiać/kupować, czyli pewnie nie wcześniej niż w kwietniu.

zaczynam ten watek poniewaz chce sie wybrac na zakupy dla bejbika.Chce kupic butelki,smoczki,kaftaniki,spioszki,kocyki,pieluchy,posciel do lozeczka,do wozeczka.Doslownie wszystko co bede potrzebowac oraz to co do szpitala dla mnie i bejbika.Nie mam zielonego pojecia ile czego trzeba kupic.Jakie kosmetyki?pomozcie moze wy juz macie skompletowana wyprawke i wiecie co kupic.

o wyprawkach juz duzo bylo mowione w ktoryms dziale. LKtoras z dziewczyn przesylala nawet plik z potrzebna wyprawka.

A ja narazie nie mam siły na wyprawy po sklepach. Padam. Remont dał mi popalić, a tu jeszcze duży pokój.
Pozdrawiam.
Jak dojdę do siebie - zacznę mościć gniazdko dzidziusiowi :-)

A ja kupiłam przewijak - ten z promocji w Geancie - zostały jeszcze tylko trzy i udało nam się !!! Ale jestem zadowolona :)

No ja tez sie z niego ciesze bo widziałam wczoraj w swiecie dziecka taki sam za 2 razy taka cene :p

reklama
a ja sie napaliłam na taki wózeczekhttp://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=87007007

co wy na to tylko nie ten kolor co na głównym zdjęciu!

Do góry