reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

ja teraz szukam jakiegos fajnego recznika bo te z kapturkiem to nie najlepiej chloną wode, taki bym jakis chciała z akcentem dla dzidzi a tu nic nie ma. W interku nie bardzo bo to raczej trzeba dotkanac przed kupnem. A mam pytanie o te flanelowe pieluchy? kupowałyscie je? Ile i do czego takie sie przydadzą? wiem ze głupie pytaniale pielucha mi sie kojarzy z tetrą i tylko do przewijania i do podłozenia jak dzidzi ma sie ulac.

reklama
heksa ja kupiłam tylko jedną. W zasadzie to one są większe niż tetrowe i cieplejsze. Ja będę używać ich jak będzie trzeba położyć gdzieś dziecko, na przykład u lekarza na wadze lub u znajomych. Zawsze to robiłam na tetrowych, ale teraz będę używać flaneli.
Mój mężulek dzisiaj był u Gluck'a i kupił z rabatem 25% torbę na pieluchy ;D W sumie pytał czy coś jeszcze ma wziąć, ale nie chciałam go naciągać ;)

Ja też wanienkę mam jeszcze po Karolinie, taką dużą i też bez żadnych dodatków. Potem takie rzeczy to tylko przeszkadzają zamiast pomagać.
a+t+? śliczna ta mata. Będzie miała się czym interesować Alusia ;)

Ja czekam na wanienke ze stelazem uzywana wiec za 50 zł razem :) Foczki nie kupuje połozna mowiła ze lepiej bez tych akcesorii...

HEKSA MOJA EWULKA MA OD URODZENIA 2 RECZNICZKI TE Z KAPTURKIEM,JEDEN CALY FROTOWY,A DRUGI TAKI ZJEDNEJ STR FROTKA,ALEDELIKATNA,A Z DRUGIEJ TAKI MISIATY TROCHę I DO TEJ PORY ICH UżYWA,DOBRZE CHłONą,A Są FAJNE ZWLASZCZA KIEDY MYJEMY GłóWKę:)A CO DO PIELUCH FLANELOWYCH TO UżYWAłAM TEż NA WAGę I DO MIERZENIA W PRZYCHODNI I W LATO DO PRZYKRYCIA W WóZKU CZY W łóżECZKU...NO I NA SZERSZE PIELUCHOWANIE TEż BRAłAM FLANELę...

My kupilismy wanienke profilowana z ondy, z jednej strony kladzie sie dzidziusia a z drugiej sie sadza jak juz jest wieksze dziecko, wanna jest z mocowaniem zeby ja zamontowac na wannie. Zobaczymy czy to wszystko zeczywiscie ulatwi kapiel :D okaze sie w "praniu". Pozdrowionka :laugh:

a+t+? fajna ta mata tez sie zastanawiałam nad zakupem czegoś takiego, ale u mnie teście mają psa, i raczej nie za ,mądre by było kładzenie dzidzi na podłodze w moim przypadku. Ale podobaja mi sie te rzeczy.

reklama
Do góry