reklama

Jaki wózek wybrać dla dziecka

Cześć. Długo szukaliśmy odpowiedniego wózka dla naszego synka i wybraliśmy model creativo od Dorjan (tu jest do przejrzenia - dorjan.com.pl). Póki co jeździ się naprawdę fajnie, lekko, całe kierowanie, skręty itp. jest wygodne, nie trzeba się z wózkiem szarpać, cała konstrukcja mimo że stabilna i solidna to dużo nie waży co też dużo ułatwia życie.

reklama
My również wybraliśmy anex baby. Wydaje się być najlepszą opcją w tym segmencie cenowym. Chcę aby wózek wytrzymał do końca przygody mojego dziecka z wozkiem wiec pewnie ok. 3 lata. Dlatego postawilam na jakosc. Poki co jestesmy zadowoleni, nasz Skarb też:)

Cześć mamusie.
Moze tutaj znajdzie sie mamusia ktora ma model wozka Grander Play Tutek ? Ale chodzi mi o ta najnowsza kolorystykę i z ulepszeniami z tego roku ? Wypowie sie ktoras ? Oglądaliśmy ten wozek z mezem w sklepie, cena jest kusząca ( na internecie jeszcze taniej ?no ale wlasnie... opini o tym nowym modelu zero a o starym podzielone. Pomoze mi ktoras ?

Dzień Dobry wszystkim mamusiom :)
założyłam nowy temat bo niestety ostatnie posty na temat wózków są sprzed 11 lat :p
Co myślicie na temat wyboru wózka? Jaki powinien być wózek idealny ?
Jestem przyszłą mamą, jedynaczką, pierwszą wśród grupy przyjaciół, która spodziewa się dziecka, tak więc chyba same widzicie, że ciężko o jakaś dobrą radę ze znajomego źródła.
Jedynym narzędziem jest dla mnie internet :D przeszukałam go ostatnio dość mocno i odnalazłam wiele pozytywnych opinii na temat niemieckiej marki teutonia. Wózki wizualnie prezentują się ładnie, tylko nie wiem czy mają wszystko to czego potrzebowałaby przyszła mama tak by wózek pozostał z nami na dłużej.
Będę wdzięczna, za każdą odpowiedź! :)
Moj wózek idealny to anex sport . Jest bezpieczny dla dziecka . Świetnie się go prowadzi . Amortyzacja jest tez ok .

Jesli chodzi o wozki sprawdzonego producenta to chyba godny polecenia jest RIKO. Mają sporo modeli, ja akurat kupilam jeden z nowszych- Naturo i jestem zadowolona :) Porządny stelaz, duza gondolka, mocne kola i stabilne prowadzenie. Nawet na nierownosciach wozek zachowuje stabilnosc, nie klekocze ani nie przechyla sie na boki.

Dziewczyny, szukam wózka lekkiego, który da się szybko złożyć, na 4 kołach, 2w1, z dużą gondolą, skrętny, miejski, i zajmujący względnie mało miejsca. Przydałby się też duży kosz i wyciągana rączka. No i musi się jakoś prezentować :P

reklama
Dziewczyny, szukam wózka lekkiego, który da się szybko złożyć, na 4 kołach, 2w1, z dużą gondolą, skrętny, miejski, i zajmujący względnie mało miejsca. Przydałby się też duży kosz i wyciągana rączka. No i musi się jakoś prezentować :p

Ja z takich wózków mam salsę 4 od ABC Design. Ma wszystko czego chcesz i jest świetny w codziennym użytku. Wypróbuj sobie, myślę, że się zachwycisz tak jak ja :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry