reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jakie imię dla Dzidzi ?

reklama
Witam dziewczyny jestem tu nowa :) jestem w 18 tyg ciazy:) W 20 tyg bede miala 2 USG wiec dowiemy sie jaka bedzie plec maluszka i ile nie zakryje co tam ma ;) Wiec jesli bedzie dziewczynka to albo Nadusia albo Nicole wiec teraz mam dylemat ,a jezeli chlopczyk to wybierał mój chlopa i wybral imie Shon z tego wzgledu ze mieszkamy w UK no ale z tym imionkiem bede musiala sie jeszcze zastanowic ;) mi sie osobiscie podoba imie Nicolas :) Pozdrawiam

Mój syn będzie miał na imię Błażej, córcia Lena zastanawiam się czy nie nadać jej dwóch imion Lena Weronika,28.9.września poznam płeć dziecka :)

Synek znajomych nazywa sie Aleks ..po prostu, nie Aleksander ale Aleks ..
tak ma w akcie urodzenia... i nikt nigdy nie nazwie go Olek hehe, fajnie.
Myśmy tez o tym myśleli za nim znaleźliśmy imie Dorian.
A teraz...no trudno..ale są do nasi bardzo dobrzy znajomi wiec dla następnego dzidzia będziemy musieli szukać czegoś innego.
A według lekarki prawdopodobnie będzie chłopczyk :)

Ostatnia edycja:
Witajcie :) No to ja jestem chyba tradycjonalistką :) Nie znam jeszcze płci i z tym muszę poczekać do 6 października (jeśli zdecydujemy się wiedzieć, bo ciągle się zastanawiamy). I tak jeśli będzie chłopiec, a wszyscy mówią, że będzie :) to już jesteśmy zdecydowani - po dziadkach i pradziadku będzie Jan - ani mój tata ani dziadek nie doczekali tego momentu i to na ich cześć, a że dziadek od strony tatusia też ma Jan to będziemy mieć Jana Juniora :) Nad dziewczynką jeszcze się zastanawiamy, ale to też będzie bardziej tradycyjne imię. Zuzia, Hania, Zosia. Te biorę pod uwagę :) Wszytko się okaże 6 października :)

heh a u Nas jeśli będzie dziewczynka to Wiktoria a jeśli chłopiec to Wojciech Wacław ( dla chłopca imiona po naszych dziadkach a tak fajnie mi się wydaje, ze to zestawienie razem wygląda)

A my mamy jedną propozycję dla chłopca - Mikołaj, alternatywy na razie brak. Dla dziewczynki zero pomysłów.

reklama
Do góry