Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wydawało mi się, że już to gdzieś pisałam, ale co tam, właśnie zdecydowaliśmy na 100procent, więc się pochwalę tu jak nie mogę jeszcze gdzie indziej (czekamy z ogłaszaniem do wizyty)
Przy pierwszej ciąży były wybrane Jarema i Bronisława, urodził się Jarema, więc teraz zostaje Bronka i dochodzi Franek.
Teść się wzruszy, bo przy okazji, że nam się te imiona strasznie podobają, to jeszcze mają historię rodzinną sprzed dwóch pokoleń.
Trochę mnie dziwią te strasznie wymyślne obcobrzmiące imiona dla polskich dzieci. Rozumiem w małżeństwach mieszanych, ale uważajcie na spójność z polskim nazwiskiem - dla chłopaka jeszcze pół biedy, ale dziewczyna wyjdzie za mąż i co? Jessica Ogórkiewicz? No ale w sumie... co się komu podoba. Takie tylko ostrzeżenie.
To stare polskie i ukraińskie imię, pamiętasz Ogniem i Mieczem? książę Jarema Wiśniowiecki. A oprócz tego jest jeszcze na przykład Jarema Stępowski, jeden z założycieli Kabaretu Starszych Panów. Mój mąż już od dawna marzył o Jaremie, nie było w ogóle innej opcji dla pierwszego syna. No i przekonał mniekurcze wsumie te 2 typy mi sie podbaja ale ten Jarem zastanawiam sie skad go wytrzasnelas??
Ja mam synka Marcela a jak urodzi mi się drugi chłopak to nazwę go Patryk!
dla dziewczynki podobają mi się Emilka, Maja, Roksana i Amelka