Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam dziewczyny!
uzgodniłam z moim Ł że dla chłopczyka wybieram ja a on dla dziewczynki tak wiec będzie Patryk lub Kamilka
jutro usg moze sie w koncu dowiemy na co mozemy liczyc
ooooooooo Basiu proponuje sie nie nastawiać tylko na dziewczynkę znam przypadki ze to żle wychodziło a co jak urodzi się chłopiec znam przypadki ze matka nie chciała dziecka.
nie Tadzio całkowicie odpada co to za imię jest.my już niby wybraliśmy dawno ale teraz czym bliżej do porodu to mam wątpliwości .chłopiec Kacper dziewczynka Weronika?
hej to i ja w końcu się wypowiem
U nas ja dla chłopca wybierałam a małż dla dziewczynki i zostało na Alicji i Filipie
a ponieważ na usg wyszedł chłopak to zostanie chyba na Filipie chyba że jak się urodzi to zmienię zdanie.
No a my wreszcie wybraliśmy imię dla dzieweczki już na stałe chyba Milenka no a jak okaże się jeszcze że będzie chłopczykiem to tak jak mówiłam wcześniej- Kacper ( to wiedzieliśmy od zawsze :-))
...przypomniało mi się, że dziś znowu śniło mi się to, co kilka dni temu....trzymałam na rękach maluśką dziewczynkę z czarną czuprynką i podawałam pielęgniarce jakieś dziwne dane.....i imię : Klara.....hmmm....może to jakieś propocze sny?:-) i bedzie dziewczynka....i może Klara:-)....tylko na razie nie mam z kim tego skonsultować:-(chyba jutro, jak bedziemy jechac na wesele to wywołam temat imion