reklama

Jakie imionka?

reklama
witam dziewczyny!
uzgodniłam z moim Ł że dla chłopczyka wybieram ja a on dla dziewczynki tak wiec będzie Patryk lub Kamilka;)
jutro usg moze sie w koncu dowiemy na co mozemy liczyc;)

hej to i ja w końcu się wypowiem:-p
U nas ja dla chłopca wybierałam a małż dla dziewczynki i zostało na Alicji i Filipie :tak:
a ponieważ na usg wyszedł chłopak to zostanie chyba na Filipie chyba że jak się urodzi to zmienię zdanie:dry:.

No a my wreszcie wybraliśmy imię dla dzieweczki już na stałe chyba :laugh2::laugh2::laugh2: Milenka no a jak okaże się jeszcze że będzie chłopczykiem to tak jak mówiłam wcześniej- Kacper ( to wiedzieliśmy od zawsze :-))

U nas dziewczynka to juz napewno Alicja!:-)
a jesli jednak dziewczynka objawi sie chlopcem to albo Mikolaj albo Jasiek...ale moze juz sie nie objawi:-D:-D:-D

reklama
...przypomniało mi się, że dziś znowu śniło mi się to, co kilka dni temu....trzymałam na rękach maluśką dziewczynkę z czarną czuprynką i podawałam pielęgniarce jakieś dziwne dane.....i imię : Klara.....hmmm....może to jakieś propocze sny?:-) i bedzie dziewczynka....i może Klara:-)....tylko na razie nie mam z kim tego skonsultować:-(chyba jutro, jak bedziemy jechac na wesele to wywołam temat imion:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry