reklama
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
he he super dzięki za info
Ja za 19,90 kupiłam w Reserwed ciepłą kurteczką na wyprzeadży
A tak nawiasem mówiąc Biedronka na fajne pieluszki Dada
Ja za 19,90 kupiłam w Reserwed ciepłą kurteczką na wyprzeadży
A tak nawiasem mówiąc Biedronka na fajne pieluszki Dada
gufi
ja juz mam troche zakupow :-) moja mama kupila malej w komisie kurteczke taka na teraz granatowa + czapeczke. A ja w h&m kupilam super komplecik czapka wloczkowa z milusim polarem w srodku (super przylega i zakrywa uszki) i rekawiczki za 24,90 w promocji :-) na allegro takie same kosztuja 39,90!!! jakby ktoras chciala taki komplet, to moge kupic i wysalc:
H&M super KOMPLET paseczki 86/92 cm NOWY (231186793) - Aukcje internetowe Allegro
a dzis rano na allegro super puchowa kurteczke (widzialam takie w zeszlym roku w h&m i sa naprawde ekstra):
Kurtka H&M, EUR80, US 9-12M (239126632) - Aukcje internetowe Allegro
czyli jeszcze tylko zostaly butki i jakies spodnie ocieplane na wieksze mrozy.
H&M super KOMPLET paseczki 86/92 cm NOWY (231186793) - Aukcje internetowe Allegro
a dzis rano na allegro super puchowa kurteczke (widzialam takie w zeszlym roku w h&m i sa naprawde ekstra):
Kurtka H&M, EUR80, US 9-12M (239126632) - Aukcje internetowe Allegro
czyli jeszcze tylko zostaly butki i jakies spodnie ocieplane na wieksze mrozy.
monika3
Mama Amelki i Filipka
Gufi...moja Amelia ma identyczną czapkę z rekawiczkami
...tylko w kolorach niebieski-biały-brązowy...dostałyśmy w prezencie od jednej z cioć :-)
A kurteczka cudna :-)...a ja zastanawiam się czy nie korzystniej jest kupić cały kombinezon żeby sie nie bawić w ubieranie osobno kurtki i spodenek (co w naszym przypadku powoduje małą histerie)...tylko czy są takie rozmiary kombinezonów na nasze dzieci??

A kurteczka cudna :-)...a ja zastanawiam się czy nie korzystniej jest kupić cały kombinezon żeby sie nie bawić w ubieranie osobno kurtki i spodenek (co w naszym przypadku powoduje małą histerie)...tylko czy są takie rozmiary kombinezonów na nasze dzieci??
elisabeth
Październik '06 i '09
My na jesień mamy kurteczki, buciki, na zime spodenki takie grubsze, dwie pary kozaczków, za to brak kurteczki, ale tak jak Gufi najpierw oblatuję lumpy w miescie, bo tam można super ciuszki dostać... i wcale się tego nie wstydzę, że kupuję Kubie ubranka w lumpie, bo to tylko na kila m-cy a potem za małe i jak patrzę jak on niszczy ubranka "biegając" po domu to zal by mi było nowych... nowe mamy na wyjścia... a w Biedronce można faktycznie dostać niedrogie fajne rzeczy.
Większośc z Was ma o tyle lepiej że macie u siebie tyle fajnych sklepów i wyprzedaże, czego w tych małych pipidówkach nie ma, w każdym sklepie to samo... buuuu....
Większośc z Was ma o tyle lepiej że macie u siebie tyle fajnych sklepów i wyprzedaże, czego w tych małych pipidówkach nie ma, w każdym sklepie to samo... buuuu....

kajenka
Fanka BB :)
Elisabeth skad ja to znam... dzis chcialam kupic malej jesienne buciki, oblecialam pare sklepow i nic
Albo brzydkie, albo sztywne jak buty narciarskie a jak juz cos upatrzylam, to nie bylo rozmiaru
. Sobie chcialam kupic kurtke i kazdy odsylal mnie 'na po niedzieli'
. Na dworze zimnica a oni jeszcze jesiennych kolekcji nie maja
.
Dzieki Gufi za info o Biedronce- rzadko tam zagladam, ale faktycznie ciuszki bywaja fajne. W zeszlym roku tesciowa kupila Pauli 2 b. fajne kombinezoniki na zime po bodajze 20 zl...
Tez wolalabym caly kombinezon, jesli sie taki nie znajdzie, to poszukam kompleciku kurtka + spodenki na szelkach. Ten wiszacy w szafie oczywiscie za maly...

Dzieki Gufi za info o Biedronce- rzadko tam zagladam, ale faktycznie ciuszki bywaja fajne. W zeszlym roku tesciowa kupila Pauli 2 b. fajne kombinezoniki na zime po bodajze 20 zl...
Tez wolalabym caly kombinezon, jesli sie taki nie znajdzie, to poszukam kompleciku kurtka + spodenki na szelkach. Ten wiszacy w szafie oczywiscie za maly...

Renik
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Monika3 są takie rozmiary na 100% własnie w cocodrilo ogladałam są rozmiary nawet powyżej 90 bo do 90 są z rękawiczkami i takimi "cosiami" na buciki nie umiem znaleźć nigdzie na necie ale są fajne nawet bardzo.
Agnieszka18 pochwal się butkami może mnie natchniesz
a czy Wy też macie problem z założeniem butków ja czasem pasuje i zakładam grube skarpety, bo Emi tak podwinie paluszki że żadna siła ich nie rozprostuje
Agnieszka18 pochwal się butkami może mnie natchniesz
a czy Wy też macie problem z założeniem butków ja czasem pasuje i zakładam grube skarpety, bo Emi tak podwinie paluszki że żadna siła ich nie rozprostuje
ika07
padziernikowa mama 06
My mamy kurteczkę i polar na teraz,rozglądam się za kombinezonem na zimę,muszę pochodzić po second-handach,tak jak Gufi,Elisabeth
uważam,że są tam fajne i niedrogie ubranka.No i nie mamy butków.Jak dobieracie rozmiar?Mierzycie centymetrem stópkę i kupujecie na styk?Póki nie chodzą to mogą mieć do wózka nawet i za duze,lzej je się wkłada,ale w sumie lada dzien moga juz dreptac.:-)

kajenka
Fanka BB :)
Paula juz niezle biega i musze jej kupic wygodne i 'zdrowe' butki. Jutro znow sie wybiore na polowanie.
Gufi w jakim kolorze kupilas te kurteczke? U nas byly tylko ciemny granat i zgnila zielen i nie wiem, czy tylko to bylo do wyboru, czy szukac w innych Biedronkach.
Gufi w jakim kolorze kupilas te kurteczke? U nas byly tylko ciemny granat i zgnila zielen i nie wiem, czy tylko to bylo do wyboru, czy szukac w innych Biedronkach.
reklama
gufi
kajneka - o tej Bierdronce to pisala chyba Moniqa, a nie ja 

Podziel się: