reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jakie ubranka??

Dziewczynki w Biedronce sa fajne kurteczki dla Naszych dzieciaczków ... koszt 20 zł ;-) ... kurteczki takie akurat na teraz ... Dawidek jest juz jej posiadaczem :-):tak:

reklama
ja juz mam troche zakupow :-) moja mama kupila malej w komisie kurteczke taka na teraz granatowa + czapeczke. A ja w h&m kupilam super komplecik czapka wloczkowa z milusim polarem w srodku (super przylega i zakrywa uszki) i rekawiczki za 24,90 w promocji :-) na allegro takie same kosztuja 39,90!!! jakby ktoras chciala taki komplet, to moge kupic i wysalc:
H&M super KOMPLET paseczki 86/92 cm NOWY (231186793) - Aukcje internetowe Allegro

a dzis rano na allegro super puchowa kurteczke (widzialam takie w zeszlym roku w h&m i sa naprawde ekstra):
Kurtka H&M, EUR80, US 9-12M (239126632) - Aukcje internetowe Allegro

czyli jeszcze tylko zostaly butki i jakies spodnie ocieplane na wieksze mrozy.

Gufi...moja Amelia ma identyczną czapkę z rekawiczkami :tak:...tylko w kolorach niebieski-biały-brązowy...dostałyśmy w prezencie od jednej z cioć :-)

A kurteczka cudna :-)...a ja zastanawiam się czy nie korzystniej jest kupić cały kombinezon żeby sie nie bawić w ubieranie osobno kurtki i spodenek (co w naszym przypadku powoduje małą histerie)...tylko czy są takie rozmiary kombinezonów na nasze dzieci??

My na jesień mamy kurteczki, buciki, na zime spodenki takie grubsze, dwie pary kozaczków, za to brak kurteczki, ale tak jak Gufi najpierw oblatuję lumpy w miescie, bo tam można super ciuszki dostać... i wcale się tego nie wstydzę, że kupuję Kubie ubranka w lumpie, bo to tylko na kila m-cy a potem za małe i jak patrzę jak on niszczy ubranka "biegając" po domu to zal by mi było nowych... nowe mamy na wyjścia... a w Biedronce można faktycznie dostać niedrogie fajne rzeczy.
Większośc z Was ma o tyle lepiej że macie u siebie tyle fajnych sklepów i wyprzedaże, czego w tych małych pipidówkach nie ma, w każdym sklepie to samo... buuuu....:wściekła/y:

Elisabeth skad ja to znam... dzis chcialam kupic malej jesienne buciki, oblecialam pare sklepow i nic:dry: Albo brzydkie, albo sztywne jak buty narciarskie a jak juz cos upatrzylam, to nie bylo rozmiaru:crazy:. Sobie chcialam kupic kurtke i kazdy odsylal mnie 'na po niedzieli' :no:. Na dworze zimnica a oni jeszcze jesiennych kolekcji nie maja:no:.
Dzieki Gufi za info o Biedronce- rzadko tam zagladam, ale faktycznie ciuszki bywaja fajne. W zeszlym roku tesciowa kupila Pauli 2 b. fajne kombinezoniki na zime po bodajze 20 zl...

Tez wolalabym caly kombinezon, jesli sie taki nie znajdzie, to poszukam kompleciku kurtka + spodenki na szelkach. Ten wiszacy w szafie oczywiscie za maly... :baffled:

Monika3 są takie rozmiary na 100% własnie w cocodrilo ogladałam są rozmiary nawet powyżej 90 bo do 90 są z rękawiczkami i takimi "cosiami" na buciki nie umiem znaleźć nigdzie na necie ale są fajne nawet bardzo.

Agnieszka18 pochwal się butkami może mnie natchniesz

a czy Wy też macie problem z założeniem butków ja czasem pasuje i zakładam grube skarpety, bo Emi tak podwinie paluszki że żadna siła ich nie rozprostuje

My mamy kurteczkę i polar na teraz,rozglądam się za kombinezonem na zimę,muszę pochodzić po second-handach,tak jak Gufi,Elisabeth:tak: uważam,że są tam fajne i niedrogie ubranka.No i nie mamy butków.Jak dobieracie rozmiar?Mierzycie centymetrem stópkę i kupujecie na styk?Póki nie chodzą to mogą mieć do wózka nawet i za duze,lzej je się wkłada,ale w sumie lada dzien moga juz dreptac.:-)

Paula juz niezle biega i musze jej kupic wygodne i 'zdrowe' butki. Jutro znow sie wybiore na polowanie.

Gufi w jakim kolorze kupilas te kurteczke? U nas byly tylko ciemny granat i zgnila zielen i nie wiem, czy tylko to bylo do wyboru, czy szukac w innych Biedronkach.

reklama
Do góry