reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

jakie żelazko dla młodej mamy?

Futrzak

Zaciekawiona BB
Miasto
Tarnów
Mojej siostrze urodziła się ostatnio córeczka i ma sterty ciuszków do prasowania. Pomyslałam, że kupie jej jakieś dobre żelazko no i właśnie tutaj tkwi problem, bo nie wiem jakie ;) przeglądałam mnóstwo ofert, ale nie znam się na tym i ciężko mi podjąć decyzję no i boje sie, że kupie bubel. Potrzebuję takiego, które wyprasuje góry ubranek (najlepiej samo! ;))

reklama
Też mam małe dzieci i mnóstwo prasowania i wiem niestety z czym to się je. Mąż kupił ostatnio żelazko Azur i muszę przyznać, że jestem zadowolona. Jest porządne i wyważone, więc prasuje się szybko i dokładnie. A jeśli masz coś bardzo wygniecionego, to wtedy przydaje się funkcja prasowania w pionie (czyli rozwieszasz ubranka, czy cokolwiek innego i przykładasz żelazko a para niweluje wygniecenia). Poza tym ma funkcję 'strażaka', która automatycznie wyłącza żelazko gdy z niego nie korzystasz. Bardzo przydatna przy maluchach :)

O rany, sama miałam rok temu ten problem. Przy mojej dwójce brudasków prasowania mam masę, więc potrzebuję czegoś naprawdę konkretnego :D. Dla mnie najlepsze żelazko Philips to coś, co sprawdza się najzupelniej i nie zamieniłabym go. No, może design jest średni (bo ostatnio jak byłam w Media widziałam dużo... ładniejsze? :D), ale nie mam do niego żadnych zastrzeżeń. ;)

reklama
Hmm... ostatnio też szukałam dla siebie jakiegoś nowego żelazka i muszę wam powiedzieć, że bardzo zainteresował mnie model Mesko5031 od firmy Adler. Posiada on wiele ciekawych funkcji prasowania w tym nawet parowanie w pionie, a do tego jest na prawdę solidnie wykonane i kosztuje przyzwoite pieniądze. Wydaje mi się, że to na prawdę może być dobry zakup

Do góry