Dziewczęta.... Chciałam Wam podziękowac za to ze tu zagladacie , za to zetak mnie wspieracie....
Jak urodził sie Jeremek poczułam sie tak kompletnie zagubiona...a to przecierz moje piate dziecko
Dzieki Wam nie czułam sie pozostawiona sama sobie, nie czuła ze przytrafiło mi sie takie nieszczęście urodzic wczesniaczka... powiem tak przytrafiło mi sie tak wielkie szczescie, ze w mojej osobistej małej tragedii walki o zdrowie mojego synka poznałam tyle wspaniałych dzielnych mam...
To dzieki Wam byłam w stanie trzeźwo pytac lekarzy jak Jeremus leżał na NICU o wszytko .... nie sposób wymienic ile kazdej z Was zawdzięczam pozwólcie wiec ze spomne tylko ...
Agatko dziekuje Ci zwłaszcza, bo znajac realia UK pomogłaś mi sie tu odnaleźć i nauczyłaś jak postępować z tutejsza służbo zdrowie- DZIĘKUJE Ci
Dziekuje Ci Agnieszko ...zawsze byłaś blisko jak mnie cos niepokoiło u Jeremka ...byłas gotowac pytac swoich lekarzy i nigdy nie dałaś mi odczuc ze sprawiam Ci kłopot czy zabieram cenny czas...-DZIEKUJE
Beti jestes niezastapiona ... Twoje poczucie humoru i praktyczne rady z zycia wziete sa bezcenne. Dzieki Tobie nie czuje sie jak dinozaur mając w tycH czasach piątke dzieci- DZIEKUJĘ
Sylwia dziekuje Ci ze zawsze mi Towarzyszyłaś i mino osobistej tragedii nadal pozostałaś z nami... wiesz ze Kubus juz zawsze zostanie naszym, moim dzieciatkiem....
Kubusiu dziekuje Ci ze byłeś, ze w swoim krótkim życiu obdarzyłeś nas uczuciami i uświadomiłeś jak bardzo kruche i jak bardzo dzielne sa wcześniaczki.. zawsze będziesz w moim sercu
Monik, Wiolunia , Kamea, Kasiu, Sylkao, Andzia111.. Dorotko, Asso , Monik75.... Dziekuje Wam za wsparcie i za kibicowanie moim wcześniakom.
BEZ WAS MOJE ZYCIE BYŁO BY STRASZNIE SMUTNE I SKUPIONE NA CZUBKU NOSA... DZIĘKI WAM MOJE ZYCIE MA WŁAŚCIWE PROPORCJE
Szczesliwych i spokojnych świat ... i oby Bóg obdarzył was swoimi łaskami i błogosławienstwem na nadchodzący rok!!!!!!!!!!