reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

jestem ,,samotna'

reklama
Misia wejdź na forum regionalne.Znajdź mamy ze swojego regionu,województwa.Może się zaprzyjaźnicie i spotkacie.

Dobra rada- takie fora to świetna sprawa. A w życiu tak bywa że czasem zostaje się samej, jak pracujesz czy studiujesz to masz koleżanki a jak siedzisz z maluchem w domu to skąd niby mają te koleżanki się pojawić? Zwłaszcza jak te ze szkolnych lat rozjechały się po świecie...Może jednak nie wszystkie- spróbuj na naszej klasie odkopać stare przyjaźnie. Szkoda żebyś się marnowała w domu z dzieckiem jak twój mąż bawi się z kolegami- fajnie by było jakbyś w tym czasie i ty plotkowała z koleżanką, najlepiej taką z dzieckiem co by ciebie świetnie zrozumiała, a dzieci by razem miały zajęcie i nie przeszkadzały co chwilę, a i mąż stałby się wtedy bardziej zainteresowany tobą- bo masz swoje życie, zaciekawił by się co ty robisz bez niego a i może stał się odrobinę zazdrosny. A nieśmiałe dziewczyny też są fajne- trzeba tylko je poznać!

Zgadzam się, że trzeba wykorzystać Internet. Ale teraz, gdy już możesz chodzić z małym na spacer i ciepło się robi, to też możliwość, żeby poznać mamy z okolicy.

czasami okazuje sie niestety ze czlowiek jest samotny wsrod ludzi ktorzy twierdza ze sa Twoimi przyjaciolmi...
Samotnosc bardzo boli i ciezko wyciagac reke po pomoc, kazdy kolejny cios strasznie boli....:sad:

witam. mam 30 lat, rodzine. ale też jestem samotna... chętnie poklikam, pokoresponduje, jeśli masz czas/// im nas więcej tym mnie smutnych dni..pozdrawiam. mój gg; 8403966.

też czuje się samotna w związku i to z każdym dniem coraz bardziej.Czuję ,że mąż się znowu oddala,jakby do innej.:-(

reklama
Do góry