Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a mi pediatra pozwoliła w połowie 5 miesiaca dawac gluten.
Moriam ja bym zaliczyła do tych butelkowych, ale lepiej z pediatrą skonsultuj jak masz możliwość albo ewentualnie wypośrodkuj i daj po skończonych 4,5 mies
Mala_mi ja to z kaszkami miałam i nadal mam przeboje, najpierw pełne uwielbienie dla bananowej i jak spróbowałam maline to pluł i nie będzie jadł takiej, to dobra lecimy tym bananem, nagle z dnia na dzień banan be, to próbuje maline, no to malina będzie, potem znowu malina nie, banan nie to kleik kukurydziany, tez nie, to zwykła ryzowa - tak ta będzie, za pare dni znowu ta nie bedzie....mam już jak nienormalna chyba z 7 puszek po mleku w każdym inna kaszka (przesypuje bo mi z nich wygodniej nakładać) i każdego dnia jak robie to zastanawiam sie czy akurat dzis bedzie ten dzień w którym akurat ta konkretna kaszka bedzie zaakceptowana...