Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz-wszędzie jest napisane, że to rozszerzanie diety to również po to, żeby dziecko poznało nowe smaki, a jak to się ma do tego, że te słoiczki nie za bardzo są dobre i pewnie w smaku nie bardzo przypominają to co powinny?
Dziewczyny, jakie można robić dziecku deserki, które nie zawierają jabłka? Mój synek je zupki jarzynowe i ostatnio chcialam mu podac na deser jabłuszko, ale kwasił się i wypluwał. Spróbowałam też podać marchewkę z jabłkiem ale było to samo. Sama marchewka przechodzi. Wszystkie jedzonka podaje z Gerbera. Jednak wiekszosc deserow jest opartych na jablkach (nawet te z brzoskwiniami, morelami czy owocami lesnymi). Co innego (bezjabłkowego) moge mu przygotowac na deser? Czy próbować go jeszcze przyzwyczaic do jabluszek?