• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kącik małego smakosza

a chyba Wam się nie pochwaliłam, że od 3 dni próbujemy z brokułem i jest OK jak na razie. wiem, że to trochę śmieszne, ale jak się ma alergika to taka rzecz niesamowicie cieszy.
to super :-) wiem jak takie rzeczy moga cieszyć :tak:
my wczoraj zaczelismy przygode z marchewka+ziemniak, dzisiaj ciąg dalszy i bedziemy obserwować. A najfajniesze jest to że póki co moje dziecie rzuca się na wszystko co mu dam jakby przynajmniej miesiąc nic nie jadł :-D Ja mu chce narazie pomalutku dawkowac przez ta alergie a on to by chyba zaraz cały słoiczek wsunął :-p

reklama
natolin myśmy też zaczęły właśnie od brokuła i się o dziwooo przyjął,tylko "bączki" większe :-Dteraz mieliśmy parę dni buraka,też się przyjął,od jutra zaczynam kalafior albo szpinak,no pięć dni podaje pod rząd jedno warzywo,mam nadzieje że do roczku zdążę hehe :-D bo mam długa listę warzyw,a gdzie tam jeszcze owoce...:confused:masakra....:cool2:

Mamaagusi ja już próbowałam dawać danie z żółtkiem, Oliwce bardzo smakowało.
Widziałam tylko dynię z żółtkiem Gerbera, może ktoś poleci jakieś inne jak są?
Jak gotujecie jaja to sklepowe czy kupujecie domowe od kogoś?
Ja za bardzo nie mam od kogo zakupić.

...albo skaza białkowa,albo gluten...wychodzi na to,że znów od początku trzeba by wszystko wprowadzac i obserwowac,no i Ty na dietę...masakra...:(- chyba,że w miarę szybko znajdziesz "winowajcę".

reklama
Skaza białkowa by wyszła dopiero teraz ???
z tym glutenem to też dziwne bo jak zaczęłam pierwszy raz ekspozycję to wysypało ją, ale też do końca nie jestem przekonana czy po tym, odstawiłam na 2 tyg ale bez zmian skórnych, poliki trochę suche itd. wróciłam niedawno, podaję już 2 tydzień, skóra nadal taka sama więc gluten raczej wykluczam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry