Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przestawał jak znowu była pełna łyżeczka
Ale chyba wkońcu się najadł bo pierwszy raz nie musiał dopychać się cyckiem, chociaż pewnie gdybym mu jeszcze dała to raczej by nie pogardził ;-) Mam nadzieje, że bedzie to już jako jeden stały posiłek bo widze że humorek ma po tym lepszy :-)
hahahaROXANNKA: świetnie i oby tak dalejzazdroszczę sukcesu tak swoją drogą, bo u nas słoiczek i tak musi być dopchany cycem. Poza tym aż głupio sie przyznać ale ja zawsze mam problemy z napisaniem Twojego nicku jak się do Ciebie zwracam, bo nigdy nie pamiętam czy przez "x" czy "k", ile tych "n' itp. itd. więc wybacz jak kiedyś zobaczysz/ zobaczyłaś Twój makucowo-pomerdany nick
![]()
z tym nickiem to przez dwa "n" bo przez jedno już było zajęte jak się rejestrowałam na forum
ale dla ułatwienia możesz pisać Roxi poprostu, w skrócie albo jak tam ci wygodnie ;-) to niestety tez było zajęte 

na szczęście mój dzieć chyba faktycznie jest wszystkożerny bo nic jej nie było...mojej młodej pod moją nieobecność mój tata dał do zjedzenia dwa normalne biszkopty, jeju ale sie bałam ze jej zaszkodzą, normalnie cały czas sie w nią wpatrywałamna szczęście mój dzieć chyba faktycznie jest wszystkożerny bo nic jej nie było...
a dzis będziemy wcinać cielęcinke z brokułami :-)