aniawa
Fanka BB :)
a ja robie codziennie swiezy![]()
Sklepowy?? :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja robie codziennie swiezy![]()
ja mroże na 2 tyg ale tylko z takiego powodu jak aniawa :-) brak słoiczków na dłużej:-) a robie 7 dań i każde tak właśnie na 2 razy mniej więceja teraz pytanie od mojego męża: na jak długi okres czasu mrozicie słoiczki? dokładnie chodzi mu o to jak długo słoiczek jest w zamrażarce.
Bo sie do mnie gad doczepił że dałam młodej mrożony obiadek, który miał 3 tygodnie. ja mu mówie, że mrożonki sie po takim czasie nie zepsują, ale on bla, bla, bla i tekst "założę sie że Twoje dziewczyny na forum gotują i mrożą co tydzień" :-) i wiem, że jak mój Ekspert Żywieniowywróci z pracy to chętnie poczyta ;-)
.Ja teraz wróciłam do słoiczków,bo mięso wsiowe mi się skończyło,ale jak gotowałam,to robiłam tak- na "dzis " świeży obiadek,drugi słoiczek do lodówki "na jutro",reszta do zamrażalnika "do kolekcji";-)- żeby miała urozmaicenie,bo zwykle starałam się za każdym razem cos innego kombinować.No,a potem już normalnie- wyciągałam na zmianę różne ,a w "międzyczasie " gotowałam następne - inne.Hehe,buraczków 2 słoiczki jeszcze stoją i czekaja na swoją kolej,chyba juz z 3 tygodniea A. jeszcze mi zrzedzi i medzi... ;p