elusia84
Fanka BB :)
nice, nat, elusia to i ja się przyłączam do tego grona powolnego rozszerzania dietyNo ale wiadomo jak jest alergia to trzeba uważać
Ja przed świętami zrobiłam przerwe ze słoiczkami bo widziałam że troszke zapchały Patryka i kupki były takie zbite jak plastelina :/ No i przed weekendem majowym wszystko się uregulowało więc znowu zaczęłam mu dawać, a tu niespodzianka, moje dziecko które wcinało wszystko jak leci i jeden słoiczek to było mało, nagle się krzywi i nic nie chcePróbuje różnych smaków ale reakcja na wszystko jest taka sama, tak go wykrzywia że aż mi go szkoda :/ Nawet jego ulubiona marchew+ziemniak jest be
Teraz w lodówce mam stos pootwieranych słoiczków i nie mam co z tym zrobić bo on nic nie chce
Nie mam pojęcia co mu się stało i tak się zastanawiam czy jakiś wpływ na to może mieć że w między czasie zaczął dostawać mm a dokładnie Nutramigen, który jest strasznie niesmaczny. Czy to mogło mu jakoś smak zmienić? Zaczynam się martwić
((
możliwe ,że to przez mleko,które dostawał w ostatnim czasie,bo z tego co czytałam to jest jeszcze gorsze w smaku od smaku bebilonu pepti,więc może mu sie odmieni jeszcze...
i znów będzie wcinał słoiczki, a może zęby idą?