margerrita
Fanka BB :)
a u nas mlody jaja nie chce i juz, nie lubi tez pomidorow
za to je juz sporo sam, brokuly, kurczaka, kanpeczki, jagody, jablka, banany, porzeczki, truskawki itd. ostatnio nauczyl sie mame karmic i ma radoche przednia,:-):-):-)
a sloiczki sa ble, na kaszke sie odbrazil i znowu je, tylko wyrywa lyzke bo chce sam, wtedy kasza jest wszedzie ale nie w pyszczku
za to je juz sporo sam, brokuly, kurczaka, kanpeczki, jagody, jablka, banany, porzeczki, truskawki itd. ostatnio nauczyl sie mame karmic i ma radoche przednia,:-):-):-)
a sloiczki sa ble, na kaszke sie odbrazil i znowu je, tylko wyrywa lyzke bo chce sam, wtedy kasza jest wszedzie ale nie w pyszczku
.Ale mam inny problem- ona nigdzie nie chce usiedzieć spokojnie dłużej ,niż 3 minuty- jak tylko zje kilka łyżeczek,to zaczyna się wrzask,wiercenie się w krzesełku,usiłowanie wstawania itp...Wyjęta z niego je dalej:/- znaczy,że jeść chce,tylko siedzieć w krzesełku nie lubi.Jeszcze teraz,jak był m.,to we dwójkę jakoś ogarnialiśmy to jej karmienie,ale jak teraz pojedzie,to ja nie wiem,co wymyślę,żeby zjadła...
.A jak jej sie nie uda,to jest ryk,jakby ją ze skóry obdzierali...ojjj,czarno to widzę- jak tu na spacery z nią chodzić????
Julka wcina teraz gruszkę i ślina jej kapie po brótce! A przez ostatnie 3 dni kosztowała się brzoskwinią i też super smakowało!