reklama

Kącik małego smakosza

reklama
NAT kciuki za powodzenie podczas przygody z glutenem zaciśnięte!

odnośnie jogurtow to u nas górują te z bobovity. Dostaliśmy od teściów cały zestaw i powiem Wam, że Aliczce bardziej podchodza niż te naturalne [z dodatkiem owoców of kors]. nie wiem czego to jest kwestia ale te specjalnie dzieciowe je jak oszalała i nie ma problemu, żeby cały w mig poszedł gdzie przy naturalnym czasami przez30 min. może 1/4 "wchodziła" :rolleyes2: no ale jak się skończy "darowane" to znowu zacznę z naturalnymi cośtam robić i podawać :blink:

natolin powodzenia w akcji z glutenem
co do parowek to penie dam dziecku ale napewno nie zaszybko ,a jogurtow nie moze jesc przez ta skaze wiec narazie niestery mowimy jogurta nie i czekamy az z tego wyrosnie,a gluten juz od dawna je.

Lolisza dzięki za zwrócenie uwagi na przyszłość o tym kształcie parówki. Ja oczywiście nie powiedziałam że nie dam dziecku parówki, bo różnie może być tak jak piszesz,ale po prostu na obecny czas uważam że to jeszcze za wcześnie. I tak samo jak Ty zgodzę się z tym że im więcej pozna smaków to tym lepiej wróży na przyszłe jedzenie,ale właśnie frytki według mnie nie są wartościowym posiłkiem. My podajemy Łukaszowi już naprawdę dużo rzeczy, wiele posmakował i teraz zaczynamy coraz mnie jeść słoików (no chyba że moje lenistwo wygra) i wszystko daje mu w kawałkach już. Odkąd ma już pięć zębów to nieźle sobie radzi z odgryzaniem kawałków, rozdrabnianiem ich.
Wracając jeszcze do parówek to na pewno jak będę zmuszona to podam te ze słoiczka z Gerbera, bo wiem że są.

Dziewczyny a podajecie dzieciom jajo na twardo razem z białkiem? Bo wiadomo że żółtko już dawno jemy, jajecznice z jaj też(razem z białkiem).

Rzutka my podajemy jogurty naturalne różnych firm, daję do tego przeważnie jakiś mus owocowy ze słoika. Jemy też Bakusie i od czasu do czasu Danonki. Jadł już też ze mną Jogobellę jak i Fantazję :-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry