makuc
Fanka BB :)
ja ciągle winnego plamek na buzi Aliczka szukam i właśnie po długich debatach oraz analizie jadłospisu na żółtko padło [czego nie ukrywam wcale bym się nie spodziewała
] Ostatnio dostała dosłownie odrobinę na sniadanie i kroski zaraz się pojawiły, więc na 99% to właśnie o ten alergen chodzi :/ brrr a Mloda tak jajka lubi :-(
KANIA ja mrożę w tych sloiczkach po obiadkach/ deserkach kupczych. Tylko nie daję do pełna ale tak 3/4 żeby w razie czego słoiczka nie rozwaliło
] Ostatnio dostała dosłownie odrobinę na sniadanie i kroski zaraz się pojawiły, więc na 99% to właśnie o ten alergen chodzi :/ brrr a Mloda tak jajka lubi :-(KANIA ja mrożę w tych sloiczkach po obiadkach/ deserkach kupczych. Tylko nie daję do pełna ale tak 3/4 żeby w razie czego słoiczka nie rozwaliło

1/3 zostawiasz, bo wiadomo że w jedzonku jest woda i zwiększy nieco swoją objętość, inaczej mógłby Ci pęknąć słoik ;-) poza tym ja zawsze najpierw schładzam słoiczki z moim obiadkiem w lodówce a dopiero później do zamrażarki pakuje ;-)