Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe no niekoniecznie, akurat to co ja robie dla Patryka to nawet dziecko by potrafiło ugotowaćMakuc, Roxannka to że swoim dzieciaczkom pichcicie dowodzi na to, że wcale lewych rąk do pichcenia nie macie !!!

Czyli to ja jestem pod tym względem najwyrodniejsza
;-)
Rano dostaje słoikowy deserek (z kaszką albo twarożkiem). Potem słoikową zupkę a po spaniu słoikowe drugie danie
Krótko mówiąc, gdy jest w domu, niewiele jada poza słoiczkami. Od nas zwykle coś tam skubnie, jeśli akurat jemy, ale nie ma tego wiele. Kanapki raz przeszły i znowu nie chce. Wcześniej sporadycznie dostawał słoiki, ponieważ robiłam więcej i mroziłam. Teraz nie mam na to czasu. Zresztą nie będę mu już miksowała. Zupy robię rzadko, bo Zuzia ostatnio spędza weekendy poza domem i nie chce mi się ich robić tylko z powodu Wojtusia i mojej osoby. Jemu dam słoik a sama jem cokolwiek :-) Mam szczęście, że moje dziecię woli słoiczki od gotowanego jedzonka. Gdybym musiała gotować, zapewne bym to robiła a że nie muszę, bardzo mnie to cieszy