reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kącik małego smakosza

reklama
Kania nie pomogę, bo robię z całych jajek. Ale też nie wiem dlaczego pytasz o ilość? Chodzi Ci o to ile dziecko zje?

Kania nie pomogę, bo robię z całych jajek. Ale też nie wiem dlaczego pytasz o ilość? Chodzi Ci o to ile dziecko zje?
Raczej o tyle ile może? Oliwię po jajkach (żółtku sypało). Chcę ponownie spróbować jej dać np. właśnie w formie jajecznicy. Tylko nie wiem czy to dobry pomysł....

Kania dobry pomysł nie sprobujesz niebedziesz wiedzieć spróbuj z jednym i patrz ne reakcje Kubusia sypalo po mandarynkach sprobowalam pózniej znowu i juz jest dobrze

Kania, spróbuj może żółtko ugotowane czy usmażone rozsmarować na chlebku, wtedy jedno starczy a ty sprawdzisz czy będzie ok:tak:
Misialinka pije mm tylko przed snem, a tak to do ryżu, kaszek czy innych rzeczy daję zwykłe - tylko jakoś nie mogę się przekonać żeby dać nieugotowane:baffled:

eliza ja to wcale nie uznałabym Cię za wyrodną matkę, sama w końcu myślę na przejściu tylko na takie mleko.
happy no właśnie i Twoje podejście mi się podoba do tego mleka i wiesz co - zacznę robić tak samo zanim wprowadzę na stałe mleko krowie. Do posiłków gdzie potrzebne mleko będę dawać mleko krowie ( dzisiaj tak zrobiłam z naleśnikami) a rano i wieczorem zostanie mleko mm. Podajesz mleko takie z butelki, bo ono lepsze niż te w kartonikach? masz jakieś wybrane to mleko(firma)?
roxannka to Ptyś to ma spust, nic tylko się cieszyć:-);-)
emilab gratki dla Franka za to samodzielne jedzenie, super!
kania mój łobuziak też ostatnio jakoś nie wszystko chętnie je, zresztą wcześniej potrafił więcej zjeść a teraz bardziej interesuje go psocenie niż jedzenie:happy:
Kania a może spróbuj ugotować jajko i potem oddzielić żółtko od białka i np wymieszać żółtko z tuńczykiem z puszki? Łukasz takie coś je i mu smakuje. Nie wiem jak tam Oliwia i ryby.

reklama
Do góry