Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
moja bardzo długo miała 3 a później 2 pobudki w nocy. I nic nie działało ani zwiększanie porcji, a ni woda , ani smok i ignorowanie
nagle sama z siebie sie przestawiła na jedno, zaczeła po prostu sama przesypiać czas pobudek aż doszło do tego że o tej 3.00 tylko sie kręciła na butle, nawet bez pobudki. Może po prostu na każdego malucha przyjdzie kiedyś czas i już.. trzymam kciuki żeby przyszedł on jak najszybciej!
moriam ja mam butle i smoki z TT i jak na razie karmie 2. Właśnie zastanawiam sie nad kupnem czegoś do kaszki/kleiku. Zostały mi jedynki i mąż chce wz nimi pokombinować, zrobić większe otworki, ale sama nie wiem.
nagle sama z siebie sie przestawiła na jedno, zaczeła po prostu sama przesypiać czas pobudek aż doszło do tego że o tej 3.00 tylko sie kręciła na butle, nawet bez pobudki. Może po prostu na każdego malucha przyjdzie kiedyś czas i już.. trzymam kciuki żeby przyszedł on jak najszybciej!moriam ja mam butle i smoki z TT i jak na razie karmie 2. Właśnie zastanawiam sie nad kupnem czegoś do kaszki/kleiku. Zostały mi jedynki i mąż chce wz nimi pokombinować, zrobić większe otworki, ale sama nie wiem.
i stwierdził że nie ma sensu kupować bo z tymi jedynkami i tak nie mamy co zrobić to on pokombinuje z igłą a najwyżej jak sie nie uda to je wyrzuci i kupimy trójki